toukokuu 25, 2024, 11:26:46 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Toby

Lainaus käyttäjältä: ChiliChillailija - syyskuu 07, 2012, 14:16:37 ip
Viinirypäleitä, vieläkin Napalminalleja, sekä juustoleipää. Kohta voisi käydä keräämässä Jallun...


siis jalapenoa tarkoitat?
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Fredrik-flugarn

Blairsin habasipsut ja karhumehua.
-Toi omg sipsipussin kyljessä ei vissin tarkoita että olisi erityisen kuuma tuote kyseessä.

Toi ihana pekonimainen savumaku... omg! :) Onnistunut tuote minun mielestäni!
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

Tapolan Tulikeppi

Bruichladdich - Islay waves: The Rhinns edition
# 1022

ChiliChillailija

Lainaus käyttäjältä: Toby - syyskuu 07, 2012, 15:59:31 ip
Lainaus käyttäjältä: ChiliChillailija - syyskuu 07, 2012, 14:16:37 ip
Viinirypäleitä, vieläkin Napalminalleja, sekä juustoleipää. Kohta voisi käydä keräämässä Jallun...


siis jalapenoa tarkoitat?


Sitäpä juuri, mitä muutakaan...? ::)
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

masaiman

Pekonimunakkaan vetelin. Ihmeen mauttomaks jäi vaikka mätin ihan huolella mausteita. Piti yks jaloopeeno siivuttaa sekaan mut olikin vielä liian raaka ja meni hukkaan  :'( sit voiskin mennä kyljelleen...

Janne

Lainaus käyttäjältä: Tapolan Tulikeppi - syyskuu 07, 2012, 20:28:16 ip
Bruichladdich - Islay waves: The Rhinns edition

'laddiet kyllä osaa tuon tuotteistamisen, limited editioita ja pullotuksia on niin että alkaa miettiä ovatko edes tosissaan :)
Mutta erinomaista kamaa kyllä tulee tuolta, erittäin hyvän fiiliksen tislaamo.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Marekofana

Savustettua lohta, päällä savunaga- ja brown habanero-jauhetta. Nam.  :)

ChiliChillailija

Voileipiä, päällä Orange Habaneroa ja Jalapenoa.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

ChIlIDoG

Eillistä itse tehtyä "pikaruokaa" Vuokaan kerroksittain maissilastuja, paistettua jauhelihaa (taco maustepussilla), valkeita papuja tomaattikastikkeessa, juustoa ja Blairin XXX salsaa. lopuksi päälle vielä juustoa. Uuniin noin 175C riittävän kauan ;) kaveriksi kaljaa ...ihan koffia tällä kertaa :D

LupeKani

Kaupan juustopurilainen johon laitettiin sisään tomaattikastiketta, nagasoosia todella reilusti, fetajuustoa ja cheddaria. Ruokajuomana meni tuopillinen maitoa ja lisää tekisi mieli..

TunturiTiger

Kahvia ja sähkösavua saunan päälle. Kohta iltapalan tekoon. Ans kattoo, mitä noista kaikista kevyistä ja kolesterolittomista makkaroista kehittelis! ;D

Kaisuli-Haisuli

Carlsberg. Toistetaan riittävän monta kertaa. ;)

masaiman

Lainaus käyttäjältä: ChIlIDoG - syyskuu 08, 2012, 17:38:42 ip
Eillistä itse tehtyä "pikaruokaa" Vuokaan kerroksittain maissilastuja, paistettua jauhelihaa (taco maustepussilla), valkeita papuja tomaattikastikkeessa, juustoa ja Blairin XXX salsaa. lopuksi päälle vielä juustoa. Uuniin noin 175C riittävän kauan ;) kaveriksi kaljaa ...ihan koffia tällä kertaa :D
Ei perseemmän kuullonen eväs, oisko tarkempaa respectiä?

LupeKani

Tacovuoka nimellä kulkee täällä, itse tehnyt lähes tuolla reseptillä hieman soveltaen esim. chileissä ja mausteissa.. Toimii muuten hemmetin hyvin myös blairin sipsien kanssa, ei tarvitse kyllä chiliä lisäillä niin paljoa.. :)

ChIlIDoG

Lainaus käyttäjältä: Mattson - syyskuu 08, 2012, 21:17:40 ip
Lainaus käyttäjältä: ChIlIDoG - syyskuu 08, 2012, 17:38:42 ip
Eillistä itse tehtyä "pikaruokaa" Vuokaan kerroksittain maissilastuja, paistettua jauhelihaa (taco maustepussilla), valkeita papuja tomaattikastikkeessa, juustoa ja Blairin XXX salsaa. lopuksi päälle vielä juustoa. Uuniin noin 175C riittävän kauan ;) kaveriksi kaljaa ...ihan koffia tällä kertaa :D
Ei perseemmän kuullonen eväs, oisko tarkempaa respectiä?


Ei oikeestaan tuossa ne tuli kaikki tarvittavat, toki voi soveltaa. esim. tölkki maissi soipii hyvin pavun tialle/jatkeeksi. Maissilastut on niitä kolmion mallisia. Yleensä suurin osa tarvittavista tarvikkeistä löytyy siitä kaupan hyllystä, missä on kaikki tortillajutut yms.

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: ChIlIDoG - syyskuu 08, 2012, 22:01:43 ip
Lainaus käyttäjältä: Mattson - syyskuu 08, 2012, 21:17:40 ip
Lainaus käyttäjältä: ChIlIDoG - syyskuu 08, 2012, 17:38:42 ip
Eillistä itse tehtyä "pikaruokaa" Vuokaan kerroksittain maissilastuja, paistettua jauhelihaa (taco maustepussilla), valkeita papuja tomaattikastikkeessa, juustoa ja Blairin XXX salsaa. lopuksi päälle vielä juustoa. Uuniin noin 175C riittävän kauan ;) kaveriksi kaljaa ...ihan koffia tällä kertaa :D
Ei perseemmän kuullonen eväs, oisko tarkempaa respectiä?


Ei oikeestaan tuossa ne tuli kaikki tarvittavat, toki voi soveltaa. esim. tölkki maissi soipii hyvin pavun tialle/jatkeeksi. Maissilastut on niitä kolmion mallisia. Yleensä suurin osa tarvittavista tarvikkeistä löytyy siitä kaupan hyllystä, missä on kaikki tortillajutut yms.


Tota "äijä lasagnea" täytynee kokeilla! Kuulonsaa niin pirun hyvältä.

Iltapalaksi meni pari isovihaa voissa kärvennettynä ja Penan hot hot nagasinappia. Kylkiäisenä oli pari paistettua munaa, joten työterveyslääkäri saa mitata kolesterolin multa ihan omalla asteikolla. :P

biblo

Jälkiuuniruikkaria paksulla kerroksella meijerivoita ja kylmäsavustettua jollyjumperia. Juomana rainbow-tsaikka.
"Grow food, not lawns"

Toby

Spriten ja hedelmämehun sekotusta. Ja sitten voileipää.
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

ChIlIDoG

Täytettyjä Poblanoja, Aji Fantasyn ja Hungarian hot waxin ...tietty pekonilla :P

mohla

Mmmmh. Voimakkaalla cheddarilla täytettyjä Jalluja pekonihunnussa. =) Hyvältä maistui eka satsi omia etikkajallujakin noin kiehautetusta liemestä maisteltuna. Miten tässä jaksaa pari viikkoa odottaakaan muuten kuin keräämällä puskista lisää ensin mainittuun käyttöön. =)

Burgundin pata on muuten mainio syy juoda lasi viiniä aamutuimaan, jos tuon ruuan meinaa lounaaksi syödä. =)