toukokuu 18, 2024, 22:54:42 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

masaiman

0,75 Pakkaspaavo naatiskelussa, ribsejä olis kovasti tehny mieli mutteihän niitä tähän vuodenaikaan mistään saa. Bbq-grillikyljen löysin jonka lykkäsin juuri uuniin, tarpeeks lähellä, eikös se periaatteessa ole vaan yks iso ribsi...

wille

Toin itselleni tuliaisia etelänaapurista. Nytpä siis lasissa pari sormenmittaa Juran kymppivuotiasta. On se vaan pehmeä. Ensimmäinen Jura meikäläisen kohdalla, mutta täytynee tutustua joskus tuohon tuoteperheen täyteläisempään antiin. Tää kymppi on jotenkin vaan niin kevyt.

Aikaisemmin iltapäivällä maistelin siivun 15yo Dalwhinnieta. Kevyt sekin, kuitenkin terävämpi.

Maukkaita molemmat joka tapauksessa.

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

wille

Kahvia ja lihasrelaksanttia näin aamiaiseksi. Ei auennut selkä yön aikana.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

mohla

Toista kuppia kahvia töissä ja työkaverin tuomia synttärikarkkeja. Hienosti naamioinut jotain melko tulisia namuja turkinpippurisekoitukseen... Hyviä ilmeitä riittää ja kiireisiä askelia takaisin keittiönurkkaukseen. :D

InkRose

Lainaus käyttäjältä: wille - joulukuu 10, 2012, 20:22:42 ip
Aikaisemmin iltapäivällä maistelin siivun 15yo Dalwhinnieta. Kevyt sekin, kuitenkin terävämpi.

Maukkaita molemmat joka tapauksessa.


Juran perusluonne tosiaan on vähän tommonen heppoinen. Mulla on kolme erilaista viinitynnyrikäsiteltyä "kuraa", jotka voitin joskus 2009 kesällä arvalla. Loistava esimerkki siitä miten kallis ei aina ole kovin hyvää. ;) Tai enhän mä tiiä vaikka olis nyt jo herkkuakin, ei oo kovin kummoisesti innostanut moneen vuoteen...

Dalwhinnie taas on pitkään ollut sillä "pitääpä ostaa taas joskus kun eteen sattuu"-listalla, joka unohtuu aina kun jotain itselle vieraampaa tai kiehtovampaa sattuu olemaan myös tarjolla. Litran olen tuhonnut sekä normiversiota että Distiller's Editionia aikoinaan. Todella tyylikäs, hieman ehkä tavanomainen mutta mukavan monisyinen paletti niissä oli molemmissa.

masaiman

Schlenkerla Rauchbier Urbock & Beef Jerky.

Edelleen sitä mieltä että Märzen on parempaa...

Fredrik-flugarn

Nagaglögiä kyllä sopii mun nassuun!
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

Miquel

Lainaus käyttäjältä: Fredrik-flugarn - joulukuu 12, 2012, 21:01:55 ip
Nagaglögiä kyllä sopii mun nassuun!


Kokeiluun menee! :)
Itsellä maistelussa chilisinappi v. 1.0. Marketista keräilin aineet ja keittelin juuri valmiiksi.
Perusohjeella mentiin eli
3dl sinappijauhetta
2 munaa
1dl sokeria
3 punaista ja yksi keltainen habanero, n.10 rawitia ja pari tuntematonta punaista, vihreää ja keltaista annuumia, kaikki mallia marketti ja peräisin hollannista.
1rkl etikkaa, öljyä ja viskiä. Viskiä siksi kun konut on juotu, tämä kyseinen oli jack daniels single barrel select.
chilit pilkoin tylysti puukolla kattilaan ja jäähtyneen sinapin ajoin sileäksi sauvasekoittimella.

Näin kylmän makkaran kanssa syötynä hirvittävän hyvän makuista, vaikkei vielä täydellistä. Suunitelma oli kokeilla v. 2.0 vaihtamalla sinappijauhe tuosta kilon sotkusäkista colmanin jauheeseen joka käsittääkseni olisi voimakkaampi, enskerralla ainakin triplasti enempi noita annuumeja sekä viskin vaihto savunmakuiseen, esim. Laphroaig Single Malt, ja sitä sit enempi kun 1 ruokalusikka.
Myös jotain oikeitakin mausteita, kuten pippureita, täytyy testata sinapin joukkoon..  ::)
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

PP

joulukuu 12, 2012, 23:46:44 ip #4308 Viimeisin muokkaus: joulukuu 13, 2012, 22:55:03 ip käyttäjältä PP
Glöogiä suunnilleen tällä reseptillä tehtynä. Ei hassumpaa ja vielä parempaa, kun viininä on Pinot Noiria.

wille

Tänään leivottua ruisleipää. Aika hyvää.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Jahvetti

Villisiasta tehtyä läskisoosia kuoriperunoilla ja maustekurkulla.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Toby

Joulukinkkua... oli sinappihunnut ja kaikki :)
ja sit kun menee aatonaatoksi mummolaan, sielläkin on kinkku! Kun aattona menee kummisetää kahtomaan, niin sielläkin on kinkku! :D

me gusta
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Kaisuli-Haisuli

Nyt nautitaan pienen painostuksen alaisena valmistettua rocoto-porkkanalaatikkoa.

Toimii!  8)

Finprick


Aku


ChiliChillailija

PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

masaiman

-Karpalo battery+ smirnoff
-Onnenpekka 0,75
-Olvi Wagner
-Marsalkka tumma
-jne...

pitäsköhän kaataa siivu tuplapuuta...

Herpiili

Aecht Schlenkerla Rauchbier Urbock
Kasteel Donker
Leffe Blonde
Weihenstephaner Vitus Weizenbock

TunturiTiger

Perus chili con carne - lasten versiona, eli vain yksi naga 5L kattilassa. :)

Herpiili

Rocoto-karjalanpiirakoita. TOIMII!