toukokuu 18, 2024, 23:00:52 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

akselsson1

tammikuu 16, 2013, 13:42:51 ip #4420 Viimeisin muokkaus: tammikuu 16, 2013, 19:32:57 ip käyttäjältä akselsson1
Pyöräytin chili con carnet. On vaan hirveen kuumaa! mut tekee hyvää kyllä

Edit: ulkoa tultuani pakuriteetä jollain terveyshunajalla mitä löysin kaapista, nyt on niin terveellistä ettei mitään rajaa
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

skobe

Mustikkarooibos-teetä. Voi olla että täytyy kiehauttaa kylkeen jotku sopivat nuudelit.  8)

-V-

Löytyihän se La Chiñata lopulta, vaikka koko kaupungin saikin kiertää.

Lidlissä oli sopivasti possunkikkare tarjouksessa, joten ajattelin vetää sikaa. Otti aikansa muhia, mutta nyt on valmista. Kokeilin myös vääntää bbq-kastikkeen colasta, ei huono.

Nämä coleslaw'n kera sämpylän välissä, kyllä nyt kelpaa. Kyytipoikana Koff.

TunturiTiger

Maksaa kermakastikkeessa. Maksa on hirven vasasta ja puolukat samasta metsästä, mihin tuo vasa kaatui syksyllä. ;)

Miquel

Pilkkisaaliit, pari isointa ahventa ja siika porisee kattilassa. (Okei, helmeilevät. Ryöppäämällä kala menee muhjuksi) Sekaan peruna, sipuli, voi, mausterpippurit ja maito. Tähän ei varmaankaan uskalla chiliä lisätä? :D Sikäli kun sitä mulla edes olisi.   ::)
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

wille

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

masaiman

Jaegerteetä, lensuu oli remissiossa yhden päivän, taas jatkuu...

masaiman

tammikuu 21, 2013, 20:31:43 ip #4427 Viimeisin muokkaus: tammikuu 21, 2013, 20:37:10 ip käyttäjältä Mattson
Nakkisoppaa. Miks omatekemä safka maistuu aina vähän paremmalta...

E: aijjai, olipas poikkeuksellisen maukasta.

akselsson1

riisiä ja lihajutskaa. 3 tl nagaa tais olla vähän liikaa yhteen annokseen, huaaaaa vieläki polttelee :D
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

TunturiTiger


masaiman


TunturiTiger

Kyllä sulla on paskanen mikro! ;)

masaiman

Joo, pitää viikonloppuna siivota toi keittiö muutenkin... Näkisit tohon vasemmalle...

Janne

Laitatko sä vispipuuroa ranskalaisille  :o
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

neural_rust

Valkoinen Jim Beam ja Koffin 24päkki.. moemmista n. puolet juotuna.
Saunasata tulleena juuri.. taidan laittaa D.A-D.:ta soimaan, kunhan isäntä antaa luvan konemusan(infected mushroons) väliin tauon..

-J
...if you can't have it all, have some more...


Janne

www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

ChiliChillailija

PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

masaiman

Lainaus käyttäjältä: Janne - tammikuu 24, 2013, 21:38:19 ip

Sitä vaan kun tuo ketsuppi on kuvassa aika villin väristä.  :)


Ihan perus haintsia, varmaan keittiön valot & kännykän kamera tekee...

bläkkäri

"High Coast - The bridge between Ale and Lager"

Ihan vekkulin makusta bissee, joskus heräteostoksena ekan hankin,ihan tölkin ulkonäon perusteella vaan. Menihän tossa alkupalana pitsaa La Costenan chipotlemajolla, ihan sairraan hyvää majoneesia tuo on.