Hei,
Olen reilu kolmekymppinen mies vantaalta enkä millään malttanut olla rekisteröitymättä tänne paristakin syystä.
Eksyin tänne eilen illalla yrittäessäni siirtää vääjäämättä lähestyvää nukkumattia.. sain valtavasti uutta tietoa sekä chileistä että uskokaa tai älkää, asuinympäristöstäni ja lempikaupastani :)
Olen nimittäin ollut vannoutunut Tammiston Cittarin (ent. jättijako) vakioasiakas - jopa niin, että muutin kadun toiselle puolelle parin sadan metrin päähän espoosta pari vuotta takaperin. (muuttoon saattoi olla muitakin vähemmän merkittäviä syitä ;)) Mahtavaa että muutkin olette löytäneet em. paikan!
Olen eiliseen saakka olettanut kaupan kauppiaan olevan vastuussa chilivalikoimista, mutta nyt paljastuu että todellinen puolijumalani onkin Lihamestari! :D (joo, jos luet tämän niin älä anna nousta päähän vaikka sinulla nyt onkin yksi uskottu seuraaja! :D).
Mutta tosiaan, omista chilikokemuksista: olemme avokin kanssa menestyksekkäästi kasvattaneet yhden kohta 1v. synttäreitään juhlivan Lemon Dropin ja tarkoitus on jatkaa ja kokeilla muitakin lajikkeita (champion, aji cristal nyt ainakin alkuun) alkaen tästä talvesta.
Sen pidemmittä puheitta, nyt foorumeille! Kiitos teille kaikille tämän saitin elinvoimaisuudesta!
TERVETULOA foorumille !!
Kyllähän Lihamestari varmaan pienet (ansaitut) kehut kestää.
Tervetuloa vaan!
Tervetuloa!
Mukavia ruokaohjeitakin olet tuonut tullessasi, mutta tarkentelepa tuota valkosipulinkynsi-säilykettä vähän. Rivit lienevät seonneet, sillä marinadissa on enemmän chiliä ja valkosipulia kuin itse säilykkeessä. Joku voisi noita ohjeita noudattaa pilkuntarkasti. Tulisi aika paksua.
Ops.. kiitos huomautuksesta - en edes yritä keksiä tekosyitä tuolle! ??? No, nyt korjattu.
Moiny!
Aloha!
tervetuloa kerhoon
Terve... :)
...tuloa :)
kerhoon :)