Ruoanlaitto ja ravintolat => Kodin mausteinen kokkaus => Aiheen aloitti: Anonymous - maaliskuu 30, 2005, 10:20:57 ap

Otsikko: Korealainen chilitahna kochujang
Kirjoitti: Anonymous - maaliskuu 30, 2005, 10:20:57 ap
Osaako joku neuvoa, saako kyseistä tuotetta Suomesta?
Otsikko: Korealainen chilitahna kochujang
Kirjoitti: Aji Inferno - maaliskuu 30, 2005, 13:14:39 ip
Jaa-a... eipä ole näkynyt... Onko siinä jotain erityistä?
Otsikko: Korealainen chilitahna kochujang
Kirjoitti: Anonymous - maaliskuu 31, 2005, 13:20:00 ip
Lainaus käyttäjältä: "thietavu"Jaa-a... eipä ole näkynyt... Onko siinä jotain erityistä?


Se on valmistettu soijapavuista ja paikallisesta chilistä fermentoinnin kautta ja maku on hyvin erityinen. Kyseisen tuotteen korvaaminen esimerkiksi ruuanlaitossa muuttaa lopputulosta hyvinkin radikaalisti.
Otsikko: Korealainen chilitahna kochujang
Kirjoitti: gochu - huhtikuu 24, 2005, 23:06:26 ip
Helsingin Hakaniemen kauppahallin vieressä sijaitsevasta Vi-Voan -liikkeestä sitä tapasi saada kuten monia muitakin korealaisia tuotteita. Ovat valitettavasti vähentäneet korealaisten tavaroiden valikoimaa, ja tulin juuri Koreasta joten tämän hetken tilannetta en ole vielä tarkistanut.

LainausSe on valmistettu soijapavuista ja paikallisesta chilistä fermentoinnin kautta ja maku on hyvin erityinen.

Ei kai perus kochujangiin tule muuta kuin chiliä ja sidosaineita? Sitähän sekoitetaan myös paputahnan kanssa jolloin saadaa mukava seos liharuokien kyytipojaksi, tai lisätään hieman etikkaa sashimi-dipin luomiseksi. Pelkkä kochujang on perusaines monissa korealaisissa ruoissa ja erinomainen dippi mille tahansa esim kurkulle, porkkanalle, keitetylle parsalle etc... Maku on todellakin erinomainen.

LainausKyseisen tuotteen korvaaminen esimerkiksi ruuanlaitossa muuttaa lopputulosta hyvinkin radikaalisti.

Totta puhut!