Morjens!
Elikkäs olen Seinäjoella asuva ja tulisiin mausteisiin hurahtanut. Homma lähti liikkeelle joskus -10 jouluna kun olin käymässä kaverin luona ja laitoin Pain 100% -soosia kinkun päälle. On tullu käytettyä enemmän noita sooseja, mutta on alkanu myös kiinnostaa omien chilien kasvattaminen.:)
Joten saapi nähdä että mihin tässä vielä joudutaan..:D
Tervetuloa. Seinäjoella onkin jo jokunen harrastaja. :)
Tervetuloa porukkaan! Mitäs chilejä oot ajatellu kasvatella?
Käväisi mielessä että Naga Morichilla voisi aloittaa.
Tulee kuitenkin kokkailtua melkoisen paljon tulista ruokaa ja
tekisi mieli koittaa joitain tosi tulista,
niin ko. lajike herätti mielenkiinnon..:)
Gringosin Diablo burgerin jälkeen oli sen verran tyhjäpäinen
fiilis että kyllä se pitäis kokea uudestaan. :D
Nagasta on hyvä lähteä, se on riittoisa. Tervetuloa
Aloha!
Tervetuloa joukkoon.
Tervetuloa :).
Lainaus käyttäjältä: Autopsycho - lokakuu 04, 2012, 21:02:19 ip
Gringosin Diablo burgerin jälkeen oli sen verran tyhjäpäinen
fiilis että kyllä se pitäis kokea uudestaan. :D
Tervetuloa tuliseen joukkoon 8)
Kokeileppa seuraavaksi paholaisen possua ja kerroppa (http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11837.msg213550#msg213550) makuelämyksistä.