ALOITA TÄSTÄ => Uusien jäsenten esittelyt => Aiheen aloitti: Autopsycho - lokakuu 04, 2012, 12:12:10 ip

Otsikko: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: Autopsycho - lokakuu 04, 2012, 12:12:10 ip
Morjens!

Elikkäs olen Seinäjoella asuva ja tulisiin mausteisiin hurahtanut. Homma lähti liikkeelle joskus -10 jouluna kun olin käymässä kaverin luona ja laitoin Pain 100% -soosia kinkun päälle. On tullu käytettyä enemmän noita sooseja, mutta on alkanu myös kiinnostaa omien chilien kasvattaminen.:)
Joten saapi nähdä että mihin tässä vielä joudutaan..:D
Otsikko: Vs: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: TunturiTiger - lokakuu 04, 2012, 14:25:15 ip
Tervetuloa. Seinäjoella onkin jo jokunen harrastaja. :)
Otsikko: Vs: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: Toby - lokakuu 04, 2012, 19:46:30 ip
Tervetuloa porukkaan! Mitäs chilejä oot ajatellu kasvatella?
Otsikko: Vs: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: Autopsycho - lokakuu 04, 2012, 21:02:19 ip
Käväisi mielessä että Naga Morichilla voisi aloittaa.
Tulee kuitenkin kokkailtua melkoisen paljon tulista ruokaa ja
tekisi mieli koittaa joitain tosi tulista,
niin ko. lajike herätti mielenkiinnon..:)
Gringosin Diablo burgerin jälkeen oli sen verran tyhjäpäinen
fiilis että kyllä se pitäis kokea uudestaan. :D
Otsikko: Vs: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: Nipsu - lokakuu 04, 2012, 22:48:02 ip
Nagasta on hyvä lähteä, se on riittoisa. Tervetuloa
Otsikko: Vs: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: Ryhis - lokakuu 05, 2012, 10:19:26 ap
Aloha!
Otsikko: Vs: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: ChiliChillailija - lokakuu 05, 2012, 15:13:13 ip
Tervetuloa joukkoon.
Otsikko: Vs: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: Huru-ukko - lokakuu 06, 2012, 09:28:43 ap
Tervetuloa  :).
Otsikko: Vs: Etelä-Pohjanmaalta
Kirjoitti: Whili - lokakuu 18, 2012, 09:35:40 ap
Lainaus käyttäjältä: Autopsycho - lokakuu 04, 2012, 21:02:19 ip
Gringosin Diablo burgerin jälkeen oli sen verran tyhjäpäinen
fiilis että kyllä se pitäis kokea uudestaan. :D

Tervetuloa tuliseen joukkoon  8)

Kokeileppa seuraavaksi paholaisen possua ja kerroppa (http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11837.msg213550#msg213550) makuelämyksistä.