Heips :)
Olen Memmuli ja parin tytön äitiliini Jyväskylästä. Asustelen nuoremman likan ja koiran kanssa kerrostalossa ja kasvattelen välillä omaksi ilokseni ja läheisten riesaksi chilejä. Tämä vuosi jäi vähäiseksi yrittämisen puolesta kun keväälle sattui muutto joka sotki taimikasvatuksen jne. No ensi keväänä ehkä uutta yritystä ja olisihan se hienoa vaikka löytää täältä Jyväskylän seudulta joku muukin chilien ystävä jonka kanssa vaihtaa kokemuksia. Olen siis aloitteleva kasvattaja ja kaipaisin neuvoja, vinkkejä jne. Ikkunalaudalla ja parvekkeella (ei lasitettu) olen yrittänyt chilejä kasvatella. Yhteyttä saa ottaa ja toivoisinkin uusia tuttavuuksia tämänkin "harrastuksen" kautta.
Jyväskylästä löytyy tämän harrastuksen pimeimmät puolet 8), mutta tervetuloa joukkoon!
Trevetuloa mukaan! :)
Tervetuloa!
Kyllä ikkunalaudalla ja parvekkeellakin satoa saa. Parvekelasit tosin pidentävät satokautta merkittävästi ja pitävät tuulta loitolla.
Tervetuloa!
Tervetuloa :D
Jos ei J:kylästä löydy haastavaa chiliseuraa, niin seuraappa vaikka Pirkammaan (http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=8842.0) toimintaa.
Mutta muistaakseni tuossa Naga ainakin puuhaili jotain toimintaa JKLään..
Tervetuloa! Pistäppä Nagalle vaikka yv ja liity yhdistykseen, niin pääset heti alajaoston hommiin. Niitä riittää aina!
Moro ja tervetuloa! Ite kanssa Jyppilän poikii, ensimmäisen kauden chilihullu. :)
Tervetuloa!
-Morphia
Tervetuloa! Jyväskyläläisiä putkahtelee, kuin sieniä sateella. :)
Mikäs tää läppä Jyväskyläläisistä nyt on? :D Haluan kuulla tarinan!
http://www.voice.fi/hullumaailma/suomalaismies-tunki-maailman-tulisinta-chilia-takapuoleensa/6/37127 Siinä tarinaa ;)
!!! AUTS ;D
Tervetuloa... :).
Lainaus käyttäjältä: LupeKani - marraskuu 02, 2012, 18:33:31 ip
http://www.voice.fi/hullumaailma/suomalaismies-tunki-maailman-tulisinta-chilia-takapuoleensa/6/37127 Siinä tarinaa ;)
Ja Miquel tekee perässä :D
Itseasiassa en uskalla edes ajatella moisen myrkyn kasvattamista! :D Pelottaa näin harrastuksen alussa pelkkä ajatuskin naga morichista ikkunalaudalla.
Lainaus käyttäjältä: Miquel - marraskuu 04, 2012, 20:47:02 ip
Itseasiassa en uskalla edes ajatella moisen myrkyn kasvattamista! :D Pelottaa näin harrastuksen alussa pelkkä ajatuskin naga morichista ikkunalaudalla.
Ei se siellä ikkunalaudalla polttele. Eikähän niitä podeja ole pakko paljaaltaan syödä, kuivaa ja laittaa jauheen sekaan. Tai tuoreena pakastaa ja käyttää sitten pieninä määrinä ruuanlaitossa, kyseessä on kuitenkin aivan erinomaisen makuinen chili. :)
Lainaus käyttäjältä: Jarok - marraskuu 04, 2012, 21:47:01 ip
Lainaus käyttäjältä: Miquel - marraskuu 04, 2012, 20:47:02 ip
Itseasiassa en uskalla edes ajatella moisen myrkyn kasvattamista! :D Pelottaa näin harrastuksen alussa pelkkä ajatuskin naga morichista ikkunalaudalla.
Ei se siellä ikkunalaudalla polttele. Eikähän niitä podeja ole pakko paljaaltaan syödä, kuivaa ja laittaa jauheen sekaan. Tai tuoreena pakastaa ja käyttää sitten pieninä määrinä ruuanlaitossa, kyseessä on kuitenkin aivan erinomaisen makuinen chili. :)
No jaa, omalla kielelläni mitä nyt poltteen välistä pystyin maistamaan oli kirsikkatomaatti. ???
kyllä, kirsikkatomaatilta maistui. Mutta se syö joka tykkää :)
Jyväskylä, Mordor, rakkaalla lapsella monta nimeä. Tervetuloa!