Ruoanlaitto ja ravintolat => Valmisruoat => Aiheen aloitti: mikestones - helmikuu 24, 2014, 15:08:06 ip

Otsikko: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: mikestones - helmikuu 24, 2014, 15:08:06 ip
Estrella Double Hot Chili & Sourcream

ostin tuollaisita onko kokemusta, 2 e maksoi

ei voisi maistaa vielä kun oon paastolla, vai jos pikkupalan maistaisi ja teippaisi nurkan kiinni.....en tiedä


onko kokemusta kuulemma 50 000 scovillen asteista
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: Jani M - helmikuu 24, 2014, 16:52:51 ip
Ei varsinaisesti chilisipsistä voi puhua. On siinä pieni chilin vivahde kuitenkin.
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: Michilin - helmikuu 24, 2014, 20:21:08 ip
Jaa mistähän noita vois löytää että kokeilis miltä 50000 scovillea tuntuu  :P
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: mikestones - helmikuu 25, 2014, 11:09:16 ap
citymarketista löysin kajaanissa
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: mikestones - helmikuu 25, 2014, 19:47:27 ip
siis chiliä noissa ei ole nimeksikään, huijausta, ihan tavllisia chipsejö oli
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: NPhoBiaz - helmikuu 25, 2014, 22:28:54 ip
Yhdyn edelliseen, poltetta ei kannata odottaa.
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: mikestones - helmikuu 26, 2014, 09:03:10 ap
mikä suolamalaisia vaivaa oikein? miksi mainostetaan chili super hot sipsejä ja sitten ei olekaan chiliä? mitä järkee tässä on
jos menet intilaiseen ravintolaan niin sielläkin on mausteet tehty laimennetuksi suomalaisiksi versioiksi

ei näin saa toimia, urpot
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: Whili - helmikuu 26, 2014, 09:18:28 ap
Onko tää jokin yllätys ??
Jos jostain tuotteesta jää suuhun polte, niin heti huudetaan suu vaahdossa ja uhataan oikeudella.
Oikeasti tulista ja maukasta tuotetta saa vaan itse tekemällä  ..ja vielä terveellisempää kuin nuo kaupan lisäainevalmisteet.
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: NPhoBiaz - helmikuu 26, 2014, 09:30:56 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - helmikuu 26, 2014, 09:18:28 ap
Onko tää jokin yllätys ??
Jos jostain tuotteesta jää suuhun polte, niin heti huudetaan suu vaahdossa ja uhataan oikeudella.
Oikeasti tulista ja maukasta tuotetta saa vaan itse tekemällä  ..ja vielä terveellisempää kuin nuo kaupan lisäainevalmisteet.


Näinhän se on ja tulee aina olemaan. Suomalaisen suuhun ei vaan sovi mausteinen tai tulinen ruoka, kun lapsesta asti mussutetaan vähäsuolaista makaronilaatikkoa.
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: Minbaari - helmikuu 26, 2014, 10:22:20 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - helmikuu 26, 2014, 09:18:28 ap
Onko tää jokin yllätys ??
Jos jostain tuotteesta jää suuhun polte, niin heti huudetaan suu vaahdossa ja uhataan oikeudella.

Tässä on vaan se ero vaikka jenkkilään, että Suomalainen ei oikeasti haasta oikeuteen, vaan tyytyy valittamaan asiasta kaikille tutuille. Ehkä lisäksi jokin kukkahattutätimäinen yleisökirjoitus paikalliseen sanomalehteen, siitä miten sisäelimet paloivat noita super extra double hot sipsejä syödessä.
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: meikkupeikko - maaliskuu 01, 2014, 21:54:48 ip
Suomi on niin pieni markkina-alue, ettei Suomen chilipäille kannata tehdä isolla volyymilla oikeesti tulista. Jos tavis ei sitä syö, ni ei mene kaupaksi, jolloin sitä ei kannata tehdä. Siksi nuo perinteisten sipsifirmojen tuotteet on vaan muka-tulisia. Sama se on kaikessa teollisessa ruoassa. Valmistajat ovat kuitenkin huomanneet, että chili on in, olihan se vuoden vihanneskin, niin on kiva markkinoida chilin kuvilla ja sillä muka-tulisuudella. ::)
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: NPhoBiaz - maaliskuu 02, 2014, 10:39:50 ap
Lainaus käyttäjältä: meikkupeikko - maaliskuu 01, 2014, 21:54:48 ip
Suomi on niin pieni markkina-alue, ettei Suomen chilipäille kannata tehdä isolla volyymilla oikeesti tulista. Jos tavis ei sitä syö, ni ei mene kaupaksi, jolloin sitä ei kannata tehdä. Siksi nuo perinteisten sipsifirmojen tuotteet on vaan muka-tulisia. Sama se on kaikessa teollisessa ruoassa. Valmistajat ovat kuitenkin huomanneet, että chili on in, olihan se vuoden vihanneskin, niin on kiva markkinoida chilin kuvilla ja sillä muka-tulisuudella. ::)


Juuri näin. Yhtä asiaa en vaan kuitenkaan millään ymmärrä... Mikä saa ihmiset ostamaan double hot chili sipsejä, kun kerta kuitenkin valittaisivat siitä, jos se olisi oikeasti tulista? Onko tää nyt joku hesasta lähtösin oleva buumi, jossa syödään chiliä kun se on nyt niin 'in' tai se on jotenkin 'fiiniä'? ??? Vähän niinkun tää viini ja juusto -kulttuuri...
Otsikko: Vs: Estrella Double Hot Chili & Sourcream
Kirjoitti: meikkupeikko - maaliskuu 03, 2014, 01:39:34 ap
Lainaus käyttäjältä: NPhoBiaz - maaliskuu 02, 2014, 10:39:50 ap
Juuri näin. Yhtä asiaa en vaan kuitenkaan millään ymmärrä... Mikä saa ihmiset ostamaan double hot chili sipsejä, kun kerta kuitenkin valittaisivat siitä, jos se olisi oikeasti tulista? Onko tää nyt joku hesasta lähtösin oleva buumi, jossa syödään chiliä kun se on nyt niin 'in' tai se on jotenkin 'fiiniä'? ??? Vähän niinkun tää viini ja juusto -kulttuuri...

No koska ne samat tyypit, jotka näitä ostaa, on nyt jo tottuneet tähän muka-tulisuuteen. Onhan näitä chilinkuvilla koristeltuja ruokapakkauksia kuitenkin pyörinyt jo muutaman vuoden. Mutuilen, että tää muka-tulisuus on lähtösin kebab-paikoista ja kiinalaisista ja muista etnisistä ravintoloista, joissa tehtiin aluksi ihan kunnon tulista mättöä, mutta huomattiin ettei se sovi suomalaiseen suuhun. Niinpä vähennettiin tulisuuden määrää, mutta jätettiin ne tulisuusmerkinnät ennalleen. Näin on käynyt ainakin mun lähikebab-paikassa ja parissa tietämässäni kiinalaisessa. Sitten menee tavistallaaja tilaamaan sieltä muka-tulista ja kun pystyi sitä syömään ja oli vielä ihan hyvää, niin menee kaupastakin ostamaan sitä muka-tulista.