Ruoanlaitto ja ravintolat => Kodin mausteinen kokkaus => Aiheen aloitti: ecoist - toukokuu 30, 2014, 23:10:28 ip

Otsikko: Rommi-Habanero graavilohi
Kirjoitti: ecoist - toukokuu 30, 2014, 23:10:28 ip
Eli otsikko kertoo kaiken about. Reilusti merisuolataan lohenpala ja lisätään mukaan habaneromurskaa ja tummaa rommia (esim. Captain Morgan). Itse laitan lohen pakastepussiin, niin ei tarvitse paljoakaan rommia laittaa että saa hyvin leviämään jokapuolelle filettä. Toimii myös mainiosti jos laittaa tilkan savunestettä sekaan. Pussissa olevaa filettä ja maustelientä on helppo käännellä ja sekoitella suolaantumisen aikana.
Otsikko: Vs: Rommi-Habanero graavilohi
Kirjoitti: Miquel - toukokuu 31, 2014, 12:02:41 ip
Kuulostaa hyvältä. Mistä olet savunestettä hankkinut?  :)
Otsikko: Vs: Rommi-Habanero graavilohi
Kirjoitti: ecoist - toukokuu 31, 2014, 12:06:25 ip
Kyllähän noita savunesteitä tuntuu löytyvän isommista k-marketeista ainakin täällä pk-seudulla, varmaan muualtakin. Poppamiehelläkin muistaakseni on savunestettä, mutta parempaa oli tuommoinen Reese hickory savusoosi, joku jenkkituote taitaa olla.
Otsikko: Vs: Rommi-Habanero graavilohi
Kirjoitti: hunter - toukokuu 31, 2014, 22:18:12 ip
Tämä kuulostaa kyllä niin hyvälle että pitää laittaa testiin.

Lähetetty minun GT-I9300 laitteesta Tapatalkilla