Eli otsikko kertoo kaiken about. Reilusti merisuolataan lohenpala ja lisätään mukaan habaneromurskaa ja tummaa rommia (esim. Captain Morgan). Itse laitan lohen pakastepussiin, niin ei tarvitse paljoakaan rommia laittaa että saa hyvin leviämään jokapuolelle filettä. Toimii myös mainiosti jos laittaa tilkan savunestettä sekaan. Pussissa olevaa filettä ja maustelientä on helppo käännellä ja sekoitella suolaantumisen aikana.
Kuulostaa hyvältä. Mistä olet savunestettä hankkinut? :)
Kyllähän noita savunesteitä tuntuu löytyvän isommista k-marketeista ainakin täällä pk-seudulla, varmaan muualtakin. Poppamiehelläkin muistaakseni on savunestettä, mutta parempaa oli tuommoinen Reese hickory savusoosi, joku jenkkituote taitaa olla.
Tämä kuulostaa kyllä niin hyvälle että pitää laittaa testiin.
Lähetetty minun GT-I9300 laitteesta Tapatalkilla