Ruoanlaitto ja ravintolat => Kodin mausteinen kokkaus => Aiheen aloitti: höppänä - kesäkuu 06, 2015, 11:13:19 ap

Otsikko: Makkaran valmistukseen keinokuorta?
Kirjoitti: höppänä - kesäkuu 06, 2015, 11:13:19 ap
Mistähän tuollaista voisi löytyä Tampereella?
Otsikko: Vs: Makkaran valmistukseen keinokuorta?
Kirjoitti: Wurst - maaliskuu 01, 2016, 12:41:51 ip
Laitetaan kysymys nyt sitten vaikka tänne.

Eli väännän makkaraa ihan puoliammattimaisesti (http://ostamakkaraa.org/muut-ulkomaalaiset-makkarat/) ja kaivattaisiin nyt sitten vinkkejä Chorizon tai tuollaisten selvästi voimakkaammin maustettujen makkaroiden tekemiseen. Mitä pitäisi käyttää?
Otsikko: Vs: Makkaran valmistukseen keinokuorta?
Kirjoitti: longi - maaliskuu 25, 2016, 00:45:30 ap
voimakkaita lihoja ja mietojä mausteita Tai päinvastoin ja pitkää kypsytystä