Saa siis tarjota banaanin tainta kohtuu hintaan taikka ilmaiseksi. Myös nouto onnistuu turunseudulla. ;D
Laita yv, mikäli löytyy ylimääräinen nurkista. ;)
Siirretty Kauppapaikan puolelle, kun ei ole chiliaiheinen ilmoitus. :)
Lainaus käyttäjältä: chilimieli - maaliskuu 01, 2016, 22:47:59 ip
Saa siis tarjota banaanin tainta kohtuu hintaan taikka ilmaiseksi. Myös nouto onnistuu turunseudulla. ;D
Laita yv, mikäli löytyy ylimääräinen nurkista. ;)
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90096362/
ikeassa joku...
Lainaus käyttäjältä: Trioniska - huhtikuu 09, 2016, 23:41:09 ip
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90096362/
ikeassa joku...
Tuolla lukee:
LainausHoito-ohjeet
Toiminnot
Koriste. Ei nautittavaksi.
Worst banana ever.
Lainaus käyttäjältä: chipe - huhtikuu 10, 2016, 00:53:27 ap
Lainaus käyttäjältä: Trioniska - huhtikuu 09, 2016, 23:41:09 ip
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90096362/
ikeassa joku...
Tuolla lukee:
LainausHoito-ohjeet
Toiminnot
Koriste. Ei nautittavaksi.
Worst banana ever.
https://en.wikipedia.org/wiki/Musa_%28genus%29
Eli jos en väärin ymmärtänyt musa on ruokabanaanien ryhmä?
Toki tuota mielessä pohtien https://en.wikipedia.org/wiki/Banana_leaf
LainausBanana leaves are large, flexible, and waterproof.[3] They impart an aroma to food that is cooked in or served on them; steaming with banana leaves imparts a subtle sweet flavor and aroma to the dish.[4] The leaves are not themselves eaten and are discarded after the contents are consumed.[citation needed]
Besides adding flavor, the leaves keep juices in and protect food from burning, much as foil does. [5] In Tamil Nadu (India) leaves are fully dried and used as packing material for foodstuffs, and are also made into cups to hold liquids. The dried leaves are called 'Vaazhai-ch- charugu' (வாழைச் சருகு) in Tamil. Some South Indian, Filipino and Khmer recipes use banana leaves as a wrapper for frying. The leaves are later removed. In Vietnamese cuisine, banana leaves are used to wrap foods such as cha-lua.
Tosiaan kun ajattelee että ei syötäväksi niin pitänee paikkaansa kun eihän noita lehtiä syödä. En tiedä tosiaan onko lehtien pinta lajista toiseen paljonkin vaihteleva tai muuta tuohon vaikuttavaa.