Elikkä mistä saa maustamattomia kanan siipiä? tuoretta tai pakastettua. :?:
Lähikaupastasi tilaamalla, rohkeasti vain kauppiaalta kysymään.
Mielenkiintoisesti ainakin täkäläisissä kaupoissa näkyy olevan nuo kanafileet melkein euron kalliimpia / paketti mallia naturell kuin erilaiset marinoidut. Pystytäänkö sillä marinoinnilla pistämään niin paljon huonompilaatuista tavaraa, vai mikä..
Lainaus käyttäjältä: "calm"Mielenkiintoisesti ainakin täkäläisissä kaupoissa näkyy olevan nuo kanafileet melkein euron kalliimpia / paketti mallia naturell kuin erilaiset marinoidut. Pystytäänkö sillä marinoinnilla pistämään niin paljon huonompilaatuista tavaraa, vai mikä..
Säilyy paremmin ja mikä tärkeintä, saadaan hyvä kilohinta tavaralle kun se peitetään tuuman paksuudelta marinadiin... Ja tietysti koska kansa haluaa marinoitua, sitä tuotetaan valtaisia määriä ja tämä laskee hintaa.
Lainaus käyttäjältä: "Janne".. koska kansa haluaa marinoitua..
:lol:
Mielessä kuva, jossa Pentti Peruskuluttaja istuu ammeessa, kaataen itsensä päälle BBQ-soosia ja kokista :)
-Sale
Lainaus käyttäjältä: "SarkkaS"Lainaus käyttäjältä: "Janne".. koska kansa haluaa marinoitua..
:lol:
Mielessä kuva, jossa Pentti Peruskuluttaja istuu ammeessa, kaataen itsensä päälle BBQ-soosia ja kokista :)
You sick piece of shit :lol: TAAS teekkarihuumoria :lol:
Marinoidut broilertuotteet ovat olleet pakkasessa ja kun siihen lisätään tuo ihana, maukas punainen soosi :twisted: niin lain mukaan sitä pakastusta ei tarvitse ilmoittaa.
Itse pesen vesihanan alla litkun pois ja näin niistä tulee suolattuja ja maustamattomia tuotteita joita voi sitten maustaa oman maun mukaan.
Muistutan nyt tässä että kasvattajat kypsentävät tuperkuloosia sairastelevat kanat ja myyvät sellaisena. Tuberkuloosi kuolee kypsentäessä eikä kuluttaja tiedä mitään ostaessaan "valmista lihaa"
Paras tapa hankkin kunnon lihaa on metsästämällä luonnoneläimiä. Esim broilerit kasvatetaan sellaisilla hormoonirehuilla että en olisi yhtään varma niiden sivuvaikutuksista ravintoketjun huipulla. Jos olette ihmetelleet joskus broilerin koipien helposti puriessa rikkoontuvia luita, niin ne ovat juuri tämän rehun tulosta kun lihakset kasvavat nopeammin kuin luusto ehtii kehittyä. Noh, se siitä. Oli pakko vaan sanoa kun tuli puheeksi.
^niin, jos asuu vaikkapa "vähän syrjemmässä", niin mikäpä estää kasvattamasta tipuja itse. Ei tosin onnistune kerrostaloluukussa :lol: (ainakaan luvallisesti :roll: )
Lainaus käyttäjältä: "tknummelin"^niin, jos asuu vaikkapa "vähän syrjemmässä", niin mikäpä estää kasvattamasta tipuja itse.
Ja kun ketjun aiheena oli maustamattomat kanansiivet niin keskiverto grillibileisiin pitää kasvattaa ja teurastaa ainakin 50 kanaa :)
Mä ihan vakavissani olen harkinnut kanoja, luvan saisi pienelle parvelle ihan taajama-alueellakin kunhan huolehtii jätehuollosta yms. asioista ja pyytää naapureilta hyväksynnän :)
Lainaus käyttäjältä: "Janne"Lainaus käyttäjältä: "tknummelin"^niin, jos asuu vaikkapa "vähän syrjemmässä", niin mikäpä estää kasvattamasta tipuja itse.
Ja kun ketjun aiheena oli maustamattomat kanansiivet niin keskiverto grillibileisiin pitää kasvattaa ja teurastaa ainakin 50 kanaa :)
What's your point? :lol:
Ja kanoja olen minäkin harkinnut...mutta asia on ajankohtainen, kun pääsee asumaan väljemmin. Sitten joskus... :cry: