Ruoanlaitto ja ravintolat => Kodin mausteinen kokkaus => Erikoisuudet => Aiheen aloitti: Sunnikka - toukokuu 17, 2007, 21:55:28 ip

Otsikko: Tulinen "Currykanapastamättö"
Kirjoitti: Sunnikka - toukokuu 17, 2007, 21:55:28 ip
400 g hunajamarinoituja broitskunsuikaleita
2 dl makaroneja
5 dl kanalientä
1/2 purjosipulia viipaloituna
1 pss herne-maissi-paprikaa
currya
chilimaustetta (Ite suosin tässä Fataliin Hot & Spicy-mausteseosta)
mustapippuria

1. Paistele kanasuikaleet suht. kypsiksi ja lisää sitten purjo. Kuumentele hetki.

2. Kaada päälle kanaliemi ja lisää mukaan makaronit + mustapippuri ja curry. Anna hautua n. 15 min tai kunnes makaronit on kypsiä (lisää vettä jos tuntuu siltä)

3. Roiski mukaan he-ma-pa ja mausta vielä chilijauheella.

Mukavan tulinen ruoka.. Ehkä enemmän talviaikaan, mutta itse tykkään tätä tehdä aika useasti
Otsikko: Tulinen "Currykanapastamättö"
Kirjoitti: Timppa75 - toukokuu 18, 2007, 11:20:03 ap
Itsekkin olen joskus vastaavaa väännellyt,penskat tykkää kovasti melkein kaikista kana / pasta pöperöistä.Tuommoisiin pastaruokiin tulee sotkettua ranskankermaa tai tavallista ruokakermaa,antaa hyvän säväyksen.Chiliäkin voi laittaa enemmän,kun kerma vähän lieventää poltetta :wink:
Otsikko: Tulinen "Currykanapastamättö"
Kirjoitti: Janne - toukokuu 18, 2007, 11:44:35 ap
Hieman jatkojalostamalla tuosta saa vielä herkumpaa. Broileri kokonaisista maustamattomista rintapaloista itse viipaloimalla, makaronien tilalle joku parempi, mieluiten tuorepasta (farfalle, penne tms.), curryjauheen tekee luonnollisesti itse ja hemapan tilalle tuoreet vihannekset niin johan alkaa muuttumaan gurmeeksi. :)