Ruoanlaitto ja ravintolat => Kodin mausteinen kokkaus => Erikoisuudet => Aiheen aloitti: arse - elokuu 26, 2007, 12:46:30 ip

Otsikko: Chilisuklaakonvehdit (miitistä tutut)
Kirjoitti: arse - elokuu 26, 2007, 12:46:30 ip
Konvehdit oli tehty linkin salmiakki-sitruuna-konvehtireseptin mukaan pienillä muutoksilla:
http://sannukka9.vuodatus.net/blog/archive?m=12&y=2006
(Linkin takaa löytyvät rosepippuritryffelit ovat myös testatusti toimivia)


Täytteeseen tuli laitettua maun mukaan red savina-jauhetta, eli kokeilemalla löytyy sopiva polte. Ja tietenkin päällä ei ollut salmiakkia vaan marsipaanista
taiteiltuja minichilejä. Muistin virkistykseksi vielä kuva:

(http://farm2.static.flickr.com/1171/1224050287_bc6bee75b5.jpg)
Otsikko: Chilisuklaakonvehdit (miitistä tutut)
Kirjoitti: Volitans - elokuu 28, 2007, 23:47:02 ip
No jestas! Noita olisi pitänyt huomata maistaa - taisivat huveta aika vauhdilla?
Otsikko: Chilisuklaakonvehdit (miitistä tutut)
Kirjoitti: arse - elokuu 29, 2007, 07:40:38 ap
Joo, ei noita ollut kuin nelisenkymmentä niin varmaan tunnissa menivät  :cry:
Otsikko: Chilisuklaakonvehdit (miitistä tutut)
Kirjoitti: Volitans - elokuu 29, 2007, 20:20:56 ip
Lainaus käyttäjältä: "arse"Joo, ei noita ollut kuin nelisenkymmentä niin varmaan tunnissa menivät  :cry:


Ens kerralla, kun en tietenkään taaskaan ehdin paikalle ajoissa, niin voisit pistää mahdollisia herkkujasi hieman varastoon :)

Vähän aikaa sai varmaan näperrellä tuon marsipaanin kanssa.

Täytyis kokeilla jotain vastaavaa, kunhan löydän sellaisen tiheähkön ritilän, jotta ylimääräinen suklaa valuisi alas - semmoisia näyttävät nämä konvehteja ammatikseen tekevät käyttää. Samasta ritilästä olisi hyötyä friteerattujen palojen valutuksessakin. Kokkikaupasta tuollaisen varmasti löytäisi, mutta niillä on joku ihme hinnoittelulaskin, jossa on mystisenä kertoimena vähintäänkin pii :(

No eipä tuo ritilä välttämättömyys ole, makuun ei vaikuta.