Konvehdit oli tehty linkin salmiakki-sitruuna-konvehtireseptin mukaan pienillä muutoksilla:
http://sannukka9.vuodatus.net/blog/archive?m=12&y=2006
(Linkin takaa löytyvät rosepippuritryffelit ovat myös testatusti toimivia)
Täytteeseen tuli laitettua maun mukaan red savina-jauhetta, eli kokeilemalla löytyy sopiva polte. Ja tietenkin päällä ei ollut salmiakkia vaan marsipaanista
taiteiltuja minichilejä. Muistin virkistykseksi vielä kuva:
(http://farm2.static.flickr.com/1171/1224050287_bc6bee75b5.jpg)
No jestas! Noita olisi pitänyt huomata maistaa - taisivat huveta aika vauhdilla?
Joo, ei noita ollut kuin nelisenkymmentä niin varmaan tunnissa menivät :cry:
Lainaus käyttäjältä: "arse"Joo, ei noita ollut kuin nelisenkymmentä niin varmaan tunnissa menivät :cry:
Ens kerralla, kun en tietenkään taaskaan ehdin paikalle ajoissa, niin voisit pistää mahdollisia herkkujasi hieman varastoon :)
Vähän aikaa sai varmaan näperrellä tuon marsipaanin kanssa.
Täytyis kokeilla jotain vastaavaa, kunhan löydän sellaisen tiheähkön ritilän, jotta ylimääräinen suklaa valuisi alas - semmoisia näyttävät nämä konvehteja ammatikseen tekevät käyttää. Samasta ritilästä olisi hyötyä friteerattujen palojen valutuksessakin. Kokkikaupasta tuollaisen varmasti löytäisi, mutta niillä on joku ihme hinnoittelulaskin, jossa on mystisenä kertoimena vähintäänkin pii :(
No eipä tuo ritilä välttämättömyys ole, makuun ei vaikuta.