Vahingossa ostin ruokakaupasta Fragata espanjalaisia oliiveja. Mielenkiintoisimmat maut ovat jalapeno sekä piripiri. Makua on.
Ihan kyselen vaan muita merkkejä, mistä saa ja onko kukaan ite kaivanut kivet veks ja täyttänyt omilla chileillä? Ja sen oman liemen koostumus?
Chilien säilyvyys pakastettuna askarruttaa. Miten aromit säilyy?
:roll:
Oliivin säilömistä en ole kokeillut, mutta chilejä on pakastin tälläkin hetkellä puolillaan, ja ainakin mun mielestä niissä säilyy aromit melko loistavasti noin. Koostumus toki vähän kärsii (=vetistyy) sulatettaessa. Pakastettuna niistä saa muuten hienoa lastua ruuan sekaan kun veitsellä "vuolee" sitä chiliä. :idea:
Tuollaisia löysin, jos näistä löytyisi omanlainen:
http://espanjasi.com/blogit/reseptit/?p=29
http://www.ehow.com/how_2058706_stuff-olive-jalapeno.html
http://www.foodnetwork.com/recipes/emeril-lagasse/kicked-up-stuffed-olives-recipe/index.html
Löyty vielä habsulle oma:
http://www.astray.com/recipes/?show=Habanero%20stuffed%20olives
Lainaus käyttäjältä: "Miksa73"Tuollaisia löysin, jos näistä löytyisi omanlainen:
http://espanjasi.com/blogit/reseptit/?p=29
http://www.ehow.com/how_2058706_stuff-olive-jalapeno.html
http://www.foodnetwork.com/recipes/emeril-lagasse/kicked-up-stuffed-olives-recipe/index.html
Löyty vielä habsulle oma:
http://www.astray.com/recipes/?show=Habanero%20stuffed%20olives
Fiksun tuntuisia reseptejä. Itse olen useasti tehnyt samankaltaisia soveltaen, välillä maustaen valkosipulilla välillä jollain muulla. Itse en kyllä pakastaisi oliveita, vaikkakin se varmaan kyllä on mahdollista.