Sisällä chilit olleet jo jonkin aikaa. Aurinkoisina päivinä laittanut lasitetulle parvekkeelle. Ikkuna, jolla ovat on aika lailla etelään päin.
Tässä ekaksi annuumit. Kuukausi sitten korjailin noista pois saman verran valmiita chilejä ja kuivattelin. Kuvat klikaten isommiksi..
(http://www.aijaa.com/img/t/00808/2843448.t.jpg) (http://www.aijaa.com/v.php?i=2843448.jpg)
Eka habanero näyttää tältä. Onkohan kypsä vai meneekö punaiseksi vielä?
(http://www.aijaa.com/img/t/00617/2843459.t.jpg) (http://www.aijaa.com/v.php?i=2843459.jpg)
Ja koko kasvi komeudessaan feat. Reservoir Dogs.
(http://www.aijaa.com/img/t/00641/2843463.t.jpg) (http://www.aijaa.com/v.php?i=2843463.jpg)
Lainaus käyttäjältä: "Starlia"...Eka habanero näyttää tältä. Onkohan kypsä vai meneekö punaiseksi vielä?...
Se riippuu täysin lajikeesta. Tosin on kyllä sen verran tasavärinen, että eiköhän tuo värinvaihto ala olla jo lopullinen.
Lainaus käyttäjältä: "NaokiSoma"
Se riippuu täysin lajikeesta. Tosin on kyllä sen verran tasavärinen, että eiköhän tuo värinvaihto ala olla jo lopullinen.
Näin tuumailin itsekin. Hajua lajikkeesta?
Näyttää ihan "oikealta" perushabanerolta - aidolta asialta! Kaikki nuo sateenkaarenkirjavat muunnokset ovat tulleet myöhemmin... Oikea haba on oranssi ja tuon mallinenkin! :)
Lainaus käyttäjältä: "Aji Inferno"Näyttää ihan "oikealta" perushabanerolta - aidolta asialta! Kaikki nuo sateenkaarenkirjavat muunnokset ovat tulleet myöhemmin... Oikea haba on oranssi ja tuon mallinenkin! :)
Pakko tuo habanero oli napsia irti kun korjailin satoa muista pensaista kuivatteluja varten. Slaissin söin itse ja olihan tuo tulinen. Olisi varmaan kokonaisena pitänyt vetää, sillä tulisuus jäi kyllä kypsän annuumin varjoon. Habaneropalalla poltteli pari minuuttia kun taas annuumi (kokonainen) pitää mielen virkeänä puolen tunnin ajan :-p