Ehdotuksia? Suht helppoja reseptejä saisi toki olla..
Mitä vain herkkua, jonka kanssa sopii dippi. Ja dippejä sitten paria kolmea eri vahvuutta... heikommille ja chilipäille! ;) 8)
Chili con carnea - siitäkin voi vaikka dipata maissilastuilla. Kylkeen kermaviiliä, creme fraichea tai smetanaa.
Chilin voi tehdä etukäteen ja jäähdyttää - paranee vaan uudelleen lämmitettäessä.
Tuossa on vielä jonkinlainen esimerkkiresepti dippiä varten:
http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic.php?t=5141
8)
Lainaus käyttäjältä: "Volitans"Chili con carnea - siitäkin voi vaikka dipata maissilastuilla. Kylkeen kermaviiliä, creme fraichea tai smetanaa.
Chilin voi tehdä etukäteen ja jäähdyttää - paranee vaan uudelleen lämmitettäessä.
Olisiko antaa chili con carnen reseptiä?
- Tinke-80
Lainaus käyttäjältä: "Tinke-80"Lainaus käyttäjältä: "Volitans"Chili con carnea - siitäkin voi vaikka dipata maissilastuilla. Kylkeen kermaviiliä, creme fraichea tai smetanaa.
Chilin voi tehdä etukäteen ja jäähdyttää - paranee vaan uudelleen lämmitettäessä.
Olisiko antaa chili con carnen reseptiä?
- Tinke-80
http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic.php?t=3975
Myös tämä on hyväksi havaittu resepti:
http://puolikiloavoita.blogspot.com/2007/02/antaa-pakkasen-paukkua-texas-chili.html
parempaa IMHO kun tomaatti/papu pohjainen chili mutta sehän on se ikuinen kädenvääntö että kuuluuko pavut/tomaatti chiliin vai ei :D
itse nautin tuon uunissa kärväytettyjen maissilastujen kera (se kärvähdys kun tapahtuu yllättävän nopeasti).