Tuli viime viikonloppuna kokeiltua inkiväärichili-soosia. Taisi olla Santa-Marian tuotemerkkiä. Muuten oli hyvä makukokemus, mutta tulisuus oli tosi laimeaa. Haussa olisi samanlainen vastaava kastike, mutta tulisempi. Suositelkaa jotakin purkkisoosia, jossa nuo kaksi ainesosaa näyttelevät pääosaa.
Tee itse ;D Ei taida kauheasti olla inkivääri-chili yhdistelmiä markkinoilla.
Lingham's:n tai Lea & Perrinssin tuotevalikoimassa on inkivääri sweet chili soosi (en muista kumman)...pari kertaa paikallisesta Prismasta sellaiesta ostanut ja hyvääkin oli.
juu tehkää itse ja hyvää tulee!
lähes jokaisessa chilimössössä jonka teen on inkivääriä, miksi ? no siksi
kun olen inkivääri hullu!
Nagan kanssa en ole vielä kokeillut, mutta rocoton ja tuoreiden hedelmien kanssa on
mun makuuni!
siitä vaan keitteleen Haba tuore inkivääri mössöä ;)
kirjoitin juuri "oman" reseptin jossa melko voimakas inkiväärin maku..
Inkivääristä se alkoi minun mausteisten ruokien syömiseni joskus -80-90 lukujen vaihteessa. Nimenomaan tuoreesta.
Enkä missään tapauksessa voi elää ilman sitäkään.