Tulipas tämäkin testattua kun teki heti herättyä mieli chiliä!
Keitin(mikrotin) puuron neljän viljan hiutaleista johon olin lorauttanut neitsyt oliiviöljyä. Sekaan pilkoin yhden Junior banaanin ja puolikkaan Sudden Death habaneron. Kruunasin koko komeuden Ingmannin Ruusunmarja-boysenmarjakeitolla! Mahdottoman hyvää oli, mutta ensi kerralla uskallan pilkkoa enempi tuota Habaa sinne sekaan. Laitetaanpas vielä respekti näkyviin:
1,5 dl puurohiutaleita
vettä
1 rkl oliiviöljyä
1 Junior banaani tai 1/2 normi banaania
1/2 Sudden Death Habanero (Siemenet ja siemenkiinnikkeet veks)
1dl Ingman Ruusunmarja-boysenmarjakeittoa
Ei muuta kun siitä modifioimaan mieleiseksi jos ei keksi mitä söis seuraavaksi... ;D
Tästä reseptistä tuli mieleen opiskeluaikainen legenda- Käyräpuuro. Käyräpuuron valmistus meni niin, että opintotuen maksupäivänä se vedettiin nestemäisenä kurkusta alas- viimeisillä rahoilla sitten aamulla pitsalla ja pitseriasta piti pölliä pullollinen tabascoa mukaan...sen jälkeen, jos jotain opintotuesta vielä oli- ja jos ei ollut pummattiin kaverilta lainaan kaurahiutaleisiin tarvittava rahamäärä...loppu kuukaudesta sitten pelkkää veteen keitettyä suolatonta kaurapuuroa tabascolla...reseptin nimi tulee ilmeestä joka ensimmäisellä lusikallisella tulee pakostakin kasvoille.