Tuota laatua tekisi mieleni kasvatella, en tiedä onko kyseinen nimi yrityksen vai lajikkeen nimi.
Nimittäin pizzerian pöntössä oli tuollainen teksti. Onko jollakin tietoa tästä lajikkeesta ja sen saatavuudesta?
Eikös nuo makedonian pippurit ole ihan normijalluja joita on elämän verran uitettu jäykässä etikkaliemessä?
Veikkasin kyllä että kyseessä on ihan pepperoni eikä jallu. Aika lailla samanlaisia löytyy Royal Tsatsoulis Bros-merkin alta ihan tavallisista ruokakaupoista. Ainakain ovat parhaista päistä normikauppojen pepperoneja.
Taitaa tosiaan olla noin.Itse hieman hätiköidyillä johtopäätöksillä.
Koita noista siiduista mitä niissä paikalla,saattaa jopa tuurilla itää.
Saako udella miksi haluat kasvattaa pizeria tölkkietikka pepperoneja? Kasvatustilalle löytyy huomattavasti parempaakin täytettä, usko pois :-)
kyllä tuokin hyvää on kun oikein säilöö... Jotain olisko vuonna -98 ostin espanjassa torilta pepperoneja... Ja seuraavana toripäivänä ostin 7 kiloa lisää...
Ei voi puhua noista suomessa kebabbilasta saatavista samana päivänä... :)
Lainaus käyttäjältä: herra 47 - lokakuu 06, 2009, 18:29:45 ip
kyllä tuokin hyvää on kun oikein säilöö... Jotain olisko vuonna -98 ostin espanjassa torilta pepperoneja... Ja seuraavana toripäivänä ostin 7 kiloa lisää...
Ei voi puhua noista suomessa kebabbilasta saatavista samana päivänä... :)
Onhan se noinkin... paljon kritisoitu cayennekin on mielestäni todella hyvää salsan täytettä, kunhan ei ihan punaiseksi asti päästä kypsymään.