En nyt ole ihan varma miten nämä oikein valmistetaan, mutta periaatehan on, että kaulitaan vehenäjauhoseos littanaksi ja liha/chili seos kökkö keskelle. Leikatan ympäriltä taikinaa pois sen verran, että saadaan kierrettyä seoksen ympärille sipulin muotoinen yhdistelmä. Sen jälkeen keittää vedessä n. 15 min. - Tsattsatsaa.!
Voita ei mikään voita, itse kypsyttelisin rasvassa pinnan, jonka jälkeen uunissa kypsytys loppuun.
Tollaisiahan voisi kokeilla joku päivä, itselle ei vain maistu nuo keitetyt taikinat muuten, kuin pastan muodossa.. ::)
siis pelmenithän ovat periaatteessa täytettyjä pastanyyttejä..ovat vaan tuosta itärajan tuoltapuolen. enpä suosittelisi mitään uunikypsennyksiä, vaan keittämistä esim. vahvassa lihaliemessä..