Mitä tykkäätte tästä Daven kuutta eri chiliä sisältävästä maustepurkista.. :)
Eilen tuli vähän testattua muutamaa lämpimien voileipien kanssa.
Eikö kukaan ole kokeillut... Chiliä löytyy joka lähtöön..
Eipä ole kokeiltu, mutta kerrohan toki omat mielipiteesi (tuliko hyviä leipiä jne..) :)
Kuutta laatuahan tuosta löytyy. Lastuina ja jauheena.
- Habanero Pepper Flakes
- Chipotle Pepper Flakes (Itsellä jauhetta)
- New Mexico Chili pepper
- De Arbol Chili Pepper
- Ancho Chili Pepper
- Cayenne Chili Pepper
Noista itselle tuttuja lähinnä Habanero, Chipottle ja Cayenne
Tunteeko joku noita muita lajikkeita.. Pitäisikö jonkun olla erityisen tulista jne..
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - maaliskuu 07, 2010, 20:46:26 ip
Kuutta laatuahan tuosta löytyy. Lastuina ja jauheena.
- Habanero Pepper Flakes
- Chipotle Pepper Flakes (Itsellä jauhetta)
- New Mexico Chili pepper
- De Arbol Chili Pepper
- Chili Pepper
- Cayenne Chili Pepper
Noista itselle tuttuja lähinnä Habanero, Chipottle ja Cayenne
Tunteeko joku noita muita lajikkeita.. Pitäisikö jonkun olla erityisen tulista jne..
Meillä toi kanssa löytyy. Ja toi minkä mainitsit Chili Pepperiksi on Ancho Chili Pepper. Melko Meksikolaiselta pohjaltahan toi tuntuis olevan kasattu.
Tässä tietoa noista muista kolmesta:
Ancho (http://www.thechileman.org/results.php?find=Ancho&heat=Any&origin=Any&genus=Any&chile=1&submit=Search)
De Arbol (http://www.thechileman.org/results.php?find=de+arbol&heat=Any&origin=Any&genus=Any&chile=1&submit=Search)
Ja New Mexican on perinteinen meksikolainen ruokachili jonka käsite on hiukka väljä. Lukuisat Numex-lajikkeet sotkee soppaa entisestään. ;)
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - maaliskuu 07, 2010, 20:46:26 ip
Kuutta laatuahan tuosta löytyy. Lastuina ja jauheena.
- Habanero Pepper Flakes
- Chipotle Pepper Flakes (Itsellä jauhetta)
- New Mexico Chili pepper
- De Arbol Chili Pepper
- Chili Pepper
- Cayenne Chili Pepper
Noista itselle tuttuja lähinnä Habanero, Chipottle ja Cayenne
Tunteeko joku noita muita lajikkeita.. Pitäisikö jonkun olla erityisen tulista jne..
Kaikista löytyy tietoa Infernosta. Mutta pikainfo:
- New Mexico = hyvin mieto, yleensä vihreänä syötävä annuum nimensä mukaisesta USA:n osavaltiosta
- De Arbol = meksikolainen keskivahva annuum, ei makea, aika lähellä Cayennea
Minulta löytyy tuo kans. Lähinnä olen käyttänyt chiliin ja ihan perusruokiin mietoa poltetta tuomaan. Chipotle-lokero on tyhjä, haba, ancho ja de arbol puolillaan, new mexico ja cayenne lähes täynnä.