FAST BLOODY MARY
Valmistus:
Täytä snapsilasi Absolut Pepparilla.
Kasta tomaatilohko suolaa. Syö ja juo.
PRÄRIEBRAND
Valmistus:
Täytä snapsilasi tequilalla. Lisää kaksi
tippaa Tabascoa. Pidä vesilasi käden ulottuvilla.
DRAMBUIE DRAGON
Valmistus:
Täytä snapsilasi Drambuiella. Lisää kaksi
tippaa Tabascoa. Pidä vesilasi käden ulottuvilla.
HOT, SWEET & SPICY
3 cl Absolut Pepparia
3-4 mansikkaa
4-5 tuoretta basilikanlehteä
Valmistus:
Kaada sekoittimeen jäiden kanssa ja
anna käydä kunnes jää on murskautunut.
COOCH BEHAR
jääpaloja
5 cl pippurivodkaa
10 cl tomaattimehua
Valmistus:
Täytä ravistin (shaker) puolilleen jääpaloilla.
Lisää vodka ja tomaattimehu ja ravistele voimakkaasti.
Siivilöi jäiden päälle on the rocks -lasiin.
FIRE AND ICE
jääpaloja
5 cl pippurivodkaa
4 cl kuivaa vermuuttia
Valmistus:
Täytä ravistin (shaker) puolilleen jääpaloilla. Lisää pippurivodka
ja kuiva vermuutti ja sekoita hyvin. Siivilöi lasiin.
PEPPER-EATER
jääpaloja
jäämurskaa
2,5 cl tequilaa
2,5 cl Triple Sec- tai Cointreau-likööriä
1 tl pippurivodkaa
2,5 cl appelsiinimehua
2,5 cl karpalomehua
1 punainen chilipalko
Valmistus:
Täytä ravistin (shaker) puolilleen jääpaloilla. Kaada
päälle tequila, Triple Sec tai Cointreau ja pippurivodka
sekä appelsiini- ja karpalomehu. Ravista hyvin ja siivilöi
on the rocks -lasiin, josta on täytetty kolme neljäsosaa
(3/4) jäämurskalla. Koristele chilipalolla.
Miten valmistat pippurivodkaa:
Voit valmistaa pippurivodkan itse liottamalla meksikolaista tai
italialaista pippuria tavallisessa vodkassa muutaman viikon
ajan, jonka jälkeen sinulla on valmista pippurivodkaa.
Flunssan lääkitys Glögi
-hunajaa 3tl
-Jägeriä ~6cl :D
-kuumaa vettä ~1.5dl
-muutama tippa Habanero Tabascoa
Liuota hunaja kuumaan veteen. Lisää Jägeri ja Haba tabasco.
Tällä tuli flunssaa paranneltua useaan otteeseen viime talvena...toimii... :angry: :p
Kaakaokupilliseen reilu ripaus habajauhetta. Lämmittää.
Kalle
Maistelen tätä kirjoittaessa 1/4 haballa terästettyä Finrex
flunssa lääkettä. Tukossa ollut nokka aukes välittömästi...
lisäksi haba peittää kivasti juoman lääkemäisen maun.
Jostain syystä eräässä paikassa minut muistettiin jo kolmannella käyntikerralla... Johtui kai drinkistä jonka tilasin toiseen kertaan :)
Drinkki jonka tilasin oli Tabasco/Vodka 50/50 suhteella...
Ja miksi tommoinen? Piti pysyä hereillä kuolleessa paikassa...
VIRGIN MARY
3 dl tomaattimehua
2 kierrosta mustapippuria myllystä
2 tilkkaa Tabascoa (voi laittaa enempikin ;)
2 tilkkaa Worcestershire-kastiketta
2 tilkkaa vastapuristettua sitruunanmehua
1 baarilusikallinen piparjuurikastiketta
1 sellerinvarsi
jääpaloja
Valmistus:
Ravistele kaikki ainekset jäiden päällä ja siivilöi juoma pitkään highball-lasiin jäiden päälle.
Koristele sellerinvarrella. (Tämä oli Blood Maryn muunelma, joka ei sisällä votkaa.)
BLOOD MARY
5 cl votkaa
3 dl tomaattimehua
2 kierrosta mustapippuria myllystä
2 tilkkaa Tabascoa (voi laittaa enempikin ;)
2 tilkkaa Worcestershire-kastiketta
2 tilkkaa vastapuristettua sitruunanmehua
1 baarilusikallinen piparjuurikastiketta
1 sellerinvarsi
jääpaloja
Valmistus:
Ravistele kaikki ainekset jäiden päällä ja siivilöi juoma pitkään highball-lasiin jäiden päälle.
Koristele sellerinvarrella. (Eri ainesten määrät riippuvat jokaisen henkilökohtaisista makumieltymyksistä.)
PRAIRIE OYSTER
1 munankeltuainen
tilkka öljyä
tilkka Tabascoa (voi laittaa enempikin ;)
2 tilkkaa Worcestershire-kastiketta
2 tilkkaa viinietikkaa tai vastapuristettua sitruunanmehua
Valmistus:
Huuhtele cocktaillasi oliiviöljyllä ja lisää munankeltuainen varovasti lasiin. Lisää juomaan mausteet ja tarjoa.
Tämä cocktail kannattaa juoda yhdellä kulauksella (ilmiselvästä syystä).
TOSIMIES
Shottilasiin pari senttiä tequilaa, yhtä paljon minttuviinaa ja päälle reilusti tabascoa. Todellinen tosimies annostelee tabasconsa itse!
SMOKY MARY
Savustettuja chilejä tequilapulloon, annetaan tekeytyä viikko pari.
Itse drinksu tehdään perinteisen Maryn tapaan mutta Tabascon voi (onneksi 8) ) jättää pois enkä Worcestershire-kastikettakaan ole laittanut.
passatkaapahan jotain alkholittomia juoma-vinkkejä!
vai eikö semmosia muka ole :x
Kuka nyt semmosilla jotaki tekis!! :twisted:
Isoon kuppiin lastuja tuoreesta inkivääristä, kuivattua chiliä, pari hyppysellistä sahramia, kuumaa vettä päälle, annetaan hautua kunnolla, makeutetaan mieluiten ruskealla sokerilla, nautitaan. Hoitaa palevat sormet, varpaat ja sielun, ihan ilman viinaksia :D
Lainaus käyttäjältä: "Nuthead"Kuka nyt semmosilla jotaki tekis!! :twisted:
Ihminen, joka ei juo myrkkyjä. :wink:
Tsili;
Kiitos vinkistä, täytiipi kokeilla. Samalla kun tuota inkivääriä ostaa, niin voisi sitä ihan kasvamaankin laittaa.
Isäni keksi kerran laittaa pussillisen mustapippureita pieneen konjakkipullolliseen. Niiden antoi muhia kuukauden päivät pullossa ja sitten siivilöi puhtaaksi juoman. Kehui oivalliseksi aperitiiviksi ennen ruokailua puhdistamaan makuaistit. Tiedäppä siitä, mutta tykkäsin itse.
Ei erityisen polttavaa, mutta hyvää.
Lainaus käyttäjältä: "tsili"Isoon kuppiin lastuja tuoreesta inkivääristä, kuivattua chiliä, pari hyppysellistä sahramia, kuumaa vettä päälle, annetaan hautua kunnolla, makeutetaan mieluiten ruskealla sokerilla, nautitaan. Hoitaa palevat sormet, varpaat ja sielun, ihan ilman viinaksia :D
Ai helkkari, sahrami oli loppu, mutta ilman sitäkin aika pahuksen hyvää!
Suosittelen. Ja tunsi oikeen ku flunssa lähti. :wink:
Lainaus käyttäjältä: "solmunen"passatkaapahan jotain alkholittomia juoma-vinkkejä!
vai eikö semmosia muka ole :x
Kokeilin jossain välissä maustaa tomaattimehua habanerosoosilla. Kivan tulista, jos tykkää tomaattimehusta. Itse habanerosoosin resepti löytyi sivulta www.ortagarden.com nimellä "Het habanero sås" (ruotsiksi koko homma).
Lainaus käyttäjältä: "Cremo"
PRÄRIEBRAND
Valmistus:
Täytä snapsilasi tequilalla. Lisää kaksi
tippaa Tabascoa. Pidä vesilasi käden ulottuvilla.
Mitäs mehuja täällä oikein sekoitellaan? ;D
Sekoitussuhteella 50/50 saadaan joissakin baareissa Tarantella -nimeä kantava pirteä juoma.
Olisiko joku sattunut testailemaan chiliviinan sekoittamista likööreihin? Itse mietin, että kermalikööri maustettuna tuliliemellä voisi olla kokeilemisen arvoista, ja ehkäpä jokin lemonliköörikin voisi toimia...
Testata pitää, mutta jos joku olisi jo positiivisia kokemuksia jostain yhdistelmästä saanut, niin kertokaa pois!
1 Litra tapio viinaa
5 pussia fisumiehen kavereit (cayenne pippuria sisaltäviä)
Laitetaan Fishermanit pohjalle astiaan ja lotkotellaan viina päälle
Maustetaan tuoreilla paprikoilla maun mukaan. (pari tulista per puol litraa)
Annetaan hautua 3pv.
Juodaan kuten shotit juodaan.
Valitellaan ku oma joukkue hävis/ juhlitaan ku suosikki voitti.
Otetaan toinen shotti!
Jos on kiire ni fishermänit ja paprikat keitetään pienesmääräs vet ja ravistetaan kunnol viinan kaa ennen sammumista
itse olen kyllä laittanut litraan vain yhden pussin fisuja. Hyvää tulee siis näinkin.
Mietin tässä vain että jos chiliviinaa ja omenia (tai vaihtoehtoisesti päärynöitä tms) laittaisi säilöön purkkiin ja muhittaisi niitä muutaman kuukauden, niin maistuisivatko ne omenat chiliviinalle sitten? Eli imeytyiskö se polte niihin? Alkoholi ainakin imeytyy omenoihin, kokemusta on :). Nimittäin olisi todella hauskaa (ainakin minusta) tarjoilla pahaa-aavistamattomille ihmisille viinaomenia jotka polttaisivat :twisted:
Lainaus käyttäjältä: "Zombie"Mietin tässä vain että jos chiliviinaa ja omenia (tai vaihtoehtoisesti päärynöitä tms) laittaisi säilöön purkkiin ja muhittaisi niitä muutaman kuukauden, niin maistuisivatko ne omenat chiliviinalle sitten? Eli imeytyiskö se polte niihin? Alkoholi ainakin imeytyy omenoihin, kokemusta on :). Nimittäin olisi todella hauskaa (ainakin minusta) tarjoilla pahaa-aavistamattomille ihmisille viinaomenia jotka polttaisivat :twisted:
Tuohan ei selviä kuin kokeilemalla, mutta koska etanolikin sinne imeytyy niin aika varmasti myös kapsaisiini imeytyy yhtälailla :) ei muuta kuin kokeilemaan :twisted:
Tää olikin hyvä vinkki. Itellä on monesti jääny liemet vähän turhan laimeiksi kun oon käyttäny tommosta 38% tavaraa. Ja aikaa tietty vaan joku 2 viikkoo.
Tänään se päivä koitti, että laitettiin kokeilu alulle. 60% Finlandia Vodka -puteliin heitin kolme Apachea - juurikin näitä samoja kuin söin siinä videolla. Leikkasin pötkylät siten, että nappasin pohjan pois (en kuitenkaan sitä parasta osaa, lähinnä risun persauksista) ja sitten halkaisin osittain pituussuunnassa, että neste pääsee varmasti joka paikkaan. Huomenna maistellaan, mutta vain vähän ;)
-Sale
Pari kuukautta sitten nakkasin 4 Hapista puoleenlitraan viruvalkiaa.Viime viikonloppuna kavereitten kanssa saunaillassa juotiin se poijes,itkettiin ja juotiin,haukottiin henkeä ja juotiin!!!Oli aika saata... ärjyä tavaraa.
No eipä tuo vielä mitään,hauskuus alko aamuyöstä,kun ei enää pysynytkään vellit sisällä :shock:
Ei ollenkaan kivaa! :x
Lainaus käyttäjältä: "Timppa1"Pari kuukautta sitten nakkasin 4 Hapista puoleenlitraan viruvalkiaa.Viime viikonloppuna kavereitten kanssa saunaillassa juotiin se poijes,itkettiin ja juotiin,haukottiin henkeä ja juotiin!!!Oli aika saata... ärjyä tavaraa.
No eipä tuo vielä mitään,hauskuus alko aamuyöstä,kun ei enää pysynytkään vellit sisällä :shock:
Ei ollenkaan kivaa! :x
Tulivatko ne vellit yläpäästä vaiko alapäästä pihalle?
...ja kuinka pitkään vellien poistuminen kesti?
-Sale
Yläpäästä nuo poistuivat...onneksi!Ei se kauaa poltellut, mutta tuntui harvinaisen "vittumaiselle" kurkussa.
Lainaus käyttäjältä: "Timppa1"Yläpäästä nuo poistuivat...onneksi!Ei se kauaa poltellut, mutta tuntui harvinaisen "vittumaiselle" kurkussa.
Tuossa hommassa saa olla tarkkana ettei osa tule nenän kautta, habanero poskionteloissa ei ole kovin mukavaa...
Lainaus käyttäjältä: "Venomi"
Habavodkassa on sellanen positiivinen puoli että hanurista ei tule happovanukasta railakkaan illan jälkeen.
Happovanukasta :D kuvaa kieltämättä hyvin sitä itseään, tästä on pakko saada joku virallinen nimitys x)
Viime vappuna tarjoilin Tulilientä suunnilleen jokaiselle jampalle, jonka kanssa satuin juttelemaan... ja nyt perjantaisella baarikierroksella tulikin muutama tyyppi repimään hihasta, että sinäkös se olit se Tuliliemityyppi?
...Ilmeisesti jokin chilin ainesosa siis kiihottaa aivojen muistiominaisuuksia niin, että kovinkin humalainen jamppa saa iskostettua mieleensä ko. juoman tarjoajan, vissiinkin itsesuojelusmielessä :D
Mutta asiasta innostuneen laitoinkin tännä uudet habavotkat muhimaan, pikkujoulukausi lähenee ja mitäpä sitä valmista Tuliliemimainetta pilaamaan.. :twisted:
kauan ton haban kannattaa antaa hautua tuossa?
työpv huomen. eli nimipäivil pitäs jo toimia :)
en maista
En kyl taida kokeilla, mutta tämmöinen nyt sattui eteen surffaillessa:
http://www.honeycreek.us/wine112.htm
Chiliviiniä... monenlaista olen käytellyt, mutten sentään tuollaista.
Lainaus käyttäjältä: "Venomi"Koettakaas tällästä pikahabavodka reseptiä.
Silppuriin/soseuttajaan habat ja vähän vodkaa joukkoon. Kunnon spinnaukset ja koko mössö sitten viinapulloon. Se väri on jo seuraavana päivänä pelottavan punainen ja teho... Sanotaan että aikuinen mies ei itseään huvin vuoksi yleensä läimi. (vaatisi kyl jo varoituksen pullon kylkeen) Tosta pullosta pitäisi kyllä saada oikein kuva. 8) Hint: suodatinpaperin läpi onnistuu hyvin suodatus kun/jos ei halua sattumia.
ai niinkuin tämä:
13 ugandalaista ja pikkupussi redsavinaa blendattuna ja siivilöimättömänä..
viimekesän miitissä olleet voivat todistaa tuon aikaansaaman tuhovaikutuksen :twisted:
(http://i46.photobucket.com/albums/f105/pertsa1981/PICT1063.jpg)
^ No voi jumatsuigula tuota pertsan lientä!
En voi edes kuvitella, miltä tuo tuntuisi vatsalaukussa... oma parin habaneron pohjalta rakennettu tuliliemi vaikuttaa kovin viattomalta limpparilta tuon rinnalla
Lainaus käyttäjältä: "Venomi"Näyttää kohtalokkaalta. *g*
...ja sitä se olikin muutamalle uteliaalle, varsinkin eräs laitapuolen kulkija joka koitti ennätystä kun lupasimme sille huikan...kuulemma löytyi oksentelemasta pari tuntia myöhemmin läheisestä metsästä...
laitoimpa 10ml putkiloihin maistiaiset. tarjosin virman porukalle.
Kyllä meiä Macho Australialaisen merisotamiehenkin ilme muuttu.
Mutta ehdottomasti huvittavin oli kun lafkan omistaja vetäsi huiviinsa ja joutu poistua paikalta. (sanoin kyllä kunnon varotukset ennen juomista kaikille). eli pullo viinaa (käytin saunalahden viinaa 5desiä) ja 4 fingrown habaneroa (pilkottuna). viikon tartti lillua ja kyllä kivasti poltteli itelläkin. tosin en ole mikää pertsa ;)
Eilen laittelin "jatkopullon" muhimaan lauantaita varten.
Reseptinä 2 keltasta kotikasvatettua habaa ja 0.33 Martinique Rommia.
Siemenet noin suunnilleen pois, sauvasekottimella lasitölkissä pienemmäksi ja kipattiin rommiputeli päälle, huljuteltiin törppää hetki (jotta saadaan kaikki mehu mukaan :twisted: ja kaadettiin koko mälli takaisin pulloon. Saap nähä millaisia ilmeitä ko. aineella saadaan aikaan ;)
Tässä ite laittelin chiliviskiä. 1,5 dl pulloon viisi oranssin haban puolikasta ja Jackia päälle. Kuukauden päivät annoin muhia. Sitten habikset pois ja kuivumaan, tottahan noita vielä jauheena käyttää. Itse viski sitten, on se kyllä aikamoista ainetta. Ei tuota kyllä pelkästään juo kuin pätemismielessä. Voisi olla ihan antoisa litku lantrattuna hapokkaalla, ainakin Cola-Daniel's -paukut kuuluvat olevan suosiossa jossain päin maailmaa.
Lainaus käyttäjältä: "Tolja"Lainaus käyttäjältä: "Cremo"
PRÄRIEBRAND
Valmistus:
Täytä snapsilasi tequilalla. Lisää kaksi
tippaa Tabascoa. Pidä vesilasi käden ulottuvilla.
Mitäs mehuja täällä oikein sekoitellaan? ;D
Sekoitussuhteella 50/50 saadaan joissakin baareissa Tarantella -nimeä kantava pirteä juoma.
Kyseinen juoma kantaa myös nimeä preeriakoira. Tänään tuli maistettua, enkä voi väittää nauttineeni k.o. makuelämyksestä. Tabasko ja tequila kyllä periaatteessa natsaavat yhteen - tosin jos ei tykkää tunkkaisenpistävästä chilin ja viinan sekaisesta poltteesta, niin ei käy suositteleminen. Mutta pitäähän sitä koittaa, prkl.
Lainaus käyttäjältä: "Venomi"Lainaus käyttäjältä: "Tolja"
Mitäs mehuja täällä oikein sekoitellaan? ;D
Sekoitussuhteella 50/50 saadaan joissakin baareissa Tarantella -nimeä kantava pirteä juoma.
Kyllähän noita tuli gammiksen kanssa eräänä iltana otettua useampikin. Etikan maku kyl vähän häiritsee ja tuloksena on mahtava kankkunen seuraavana aamuna. :twisted: Suosittelen ainakin kokeilemaan.
Etikka kyllä maistuu turhan paljon. Mut kyllä noita aina silloin tällöin voi pari huitaista, vaikka ilman pätemistarkoitustakin... :D
Testattiin tuossa yksi ilta mihin chilivodkaa kannattaa sekoittaa. Tarkoitus ei ollut ottaa miehestä mittaa, vaan etsiä toimivia yhdistelmiä. Itse pidän tomaattilitkuista vain lihan ja pastan kanssa, joten kokeilimme juomamaisempia vaihtoehtoja.
Ensimmäisenä testissä oli:
limen makuista kuplavettä
limelikööriä
chilivodkaa
jäämurskaa
Häämentävä kokemus, kun ensin raikas juoma alkaakin vähän ajan päästä lämmittää. En pitänyt.
Toisena kolajuomaa ja chilivodkaa. Toimi oikein hyvin. Toi mieleen doctor pepperin, mutta tietenkin tulista.
Kolmantena omenasiideriä (sellaista alkoholitonta sokerilitkua) ja chilivodkaa. Tämä jakoi mielipiteitä. Minusta toimi ihan kivasti. Muiden läsnäolijoiden mielestä kummallinen yhdistelmä.
Eipä ollut tätäkään ohjetta tällä palstalla näkynyt, niin modeemin pitkäaikaisena jäsenenä pistän tämänkin ilojuoman ohjeen jakoon:
Modeemin kuuluisan HOOKA-juoman ohje
Perusosa:
* 4 cl Ballantines Wiskiä
* 4 tippaa Tabascoa
Loppuosa lasista täytetään suhteessa:
* 1/3 Coca Colaa
* 2/3 Appelsiinituoremehua
Lisäksi
* Vähän vihreätä grenadiinia (antaa juomalle sen aidonvärin)
* Jäitä
Lopuksi juoma sekoitetaan hyvin, jotta kaikki juoman aistinautinnot tulisivat hyvin esille. Kuten muistamme oikea juoma on aidon kuraveden väristä, sillä juuri sellaiseksihan vesi Suomen järvissä menee, kun sinne oikein kunnon HOOKAn hyppää, vai mitä?
Lainaus käyttäjältä: "punainen"
Toisena kolajuomaa ja chilivodkaa. Toimi oikein hyvin. Toi mieleen doctor pepperin, mutta tietenkin tulista.
Kannattaa kyl olla varovainen jos hiilihapolliseen juomaan lantraachiliviinaa... Ei meinaan ollu mikään hehkeä kokemus kun meni kuplat nenään ja polte siirtyi sinne.
Keittiön matto-parkakin sai siinä uutta väriä pintaansa kun purskahti loputkin juomasta sierainten kautta ulos... ikän tuntuista, kuuloista ja näköistä oli se!
...Kämppiksellä tosin oli hauskaa kun vierestä tapahtumia seuraili
Lainaus käyttäjältä: "Poppamies Tuliliemi"Lainaus käyttäjältä: "punainen"
Toisena kolajuomaa ja chilivodkaa. Toimi oikein hyvin. Toi mieleen doctor pepperin, mutta tietenkin tulista.
Kannattaa kyl olla varovainen jos hiilihapolliseen juomaan lantraachiliviinaa... Ei meinaan ollu mikään hehkeä kokemus kun meni kuplat nenään ja polte siirtyi sinne.
Keittiön matto-parkakin sai siinä uutta väriä pintaansa kun purskahti loputkin juomasta sierainten kautta ulos... ikän tuntuista, kuuloista ja näköistä oli se!
...Kämppiksellä tosin oli hauskaa kun vierestä tapahtumia seuraili
Vaikka en ole chililimuja testaillut vielä niin yhdyn tähän. Pelkän limunkin nouseminen nenäputkiin ei ole kivaa. Lisätään siihen vielä chili niin johan...
Chileman mainosti tuota chiliolutta. Onko kukaan maistanut?
Jos on, niin oliko hyvää?
Laitoin justiin 1,5 habaa brandypulloon (0,35dl). Onkohan riittävä määrä, ja koska valmista? Tiedä sitten miten sopii brandyn kanssa.
TUHTITUJAUS a`la Chilimieli:
Pulloon sullotaan halkaistuja TUOREITA chilejä (lajike mieltymysten mukaan) Pullo täytetään noin puoleen chileillä.
Päälle pari lusikallista sokeria ja loppu pottu täyteen teguilaa ja HYVÄÄ ON!
Sopii niin illanistujaisiin kuin korjaus sarjaksi krapulaan. Valimistaessa on vain muistettava että pulloa tulee seisottaa noin 2-3 viikkoa, välillä pulloa availlen. Nauttiessa ei muuta kuin siivilä käteen ja sen läpi lasiin kaatamaan. WOILA! :D
Testattiin viikonloppuna tällaista ja oli hyvää. Ohje oli jossakin ilmaisjakelulehdessä. Tämä sopii myös niille joilla on tarve nuuhkia juomiaan...
2 cl chilivodkaa
2 cl limemehua
2 cl limelikööriä
2 dl karpalomehua
Lainaus käyttäjältä: "e-Boy"Laitoin justiin 1,5 habaa brandypulloon (0,35dl). Onkohan riittävä määrä, ja koska valmista? Tiedä sitten miten sopii brandyn kanssa.
Suht mietoa oli ainaki parin päivän jälkeen, mutta nyt kuuden päivän jälkeen oli ihan kunnon tavaraa. (varsinkin kun pullo oli jo suurimmaksi osaksi tyhjentynyt ja jäljellä oli pääasiassa habaneroja pohjalla noin puolessa desissä brandya.)
Lainaus käyttäjältä: "chilimieli"TUHTITUJAUS a`la Chilimieli:
Pulloon sullotaan halkaistuja TUOREITA chilejä (lajike mieltymysten mukaan) Pullo täytetään noin puoleen chileillä.
Päälle pari lusikallista sokeria ja loppu pottu täyteen teguilaa ja HYVÄÄ ON!
Sopii niin illanistujaisiin kuin korjaus sarjaksi krapulaan. Valimistaessa on vain muistettava että pulloa tulee seisottaa noin 2-3 viikkoa, välillä pulloa availlen. Nauttiessa ei muuta kuin siivilä käteen ja sen läpi lasiin kaatamaan. WOILA! :D
Kuulostaa hyvältä, tätä pitänee testata seuraavaksi. :)
Pakko kommentoida kyllä tuota preeriakoiraa. Tilattiin kouluporukalla Underbarissa hirvee kasa näitä ja oli kyllä kauhea pettymys. Baarimikon mielestä oli hullun tulista ja typerää laittaa edes ne 3-5 tippaa tapaskoa(!! leivänkin päälle laitetaan enemmän ja tämän pitäisi kai sattua)
Seurasi vaihtelevia irvistyksiä, mutta itsellä lähinnä etikan pahasta mausta. Jos laittaisi puolet etikkaa siis tabascoa, voisi kyllä maistua aika vehkeeltä. Pitää kokeilla tuota tequilan chilitystä, siinä vois olla sitä jotain.
Tequila + tabasco on jatkoilla peruskauraa sillä tabasco poistaa tequilan pahan maun ja tämä yhdistelmä on mielestäni jopa erittäin hyvää. Suosittelen kaikille.
- Tinke-80
Ettei totuus unohtuisi: yleisön pyynnöistä huolimatta jälleen uusintana Habavodkakokemus jostain itähelsingistä livenä! http://www.youtube.com/watch?v=tLlbfQaULCw