Teen usein kaikenlaisia kokeiluja, mutta tällä ruoka kertaa yllätti maullaan ja helppoudellaan. Kastike maistui alkuun mehevän aurajuustoiselta ja jälkimakuna tuli sopivan voimakas polte.
Tällä kertaa käteen sattui seuraavaa:
- Juustoraastetta, (Pizzajuustopussi)
- Aurajuustoa
- Jauhelihaa, (400g sika-nauta)
- Ketsuppia
- Sipulia, (itselläni kaksi isoa)
- 7podeja, (itse pistin neljä keskikokoista)
- Soijaa
- Vehnäjauhoja
- Mausteita, (suola, chilirouhe, kaksi pippurisekoitusta)
- Vettä
En mittaa yleensä mitään aineita kokkaillessa, eli kaikki mitat ovat arvioita.
Aluksi jauheliha pannulle, ja vähän ajan päästä sipuli ja chilit pilkottuna perään. Määriä voi tietysti muuttaa oman maun mukaan.
Kun jauheliha on kypsää, mauste se omaksi parhaalla näkemällä tavalla ja lisää noin kaksi desiä jauhoja.
Jauhon hetken kärtsättyä lisää noin neljä desiä vettä, noin kaksi desiä ketsuppia ja loraus, desi, soijaa.
Viimeiseksi joukkoon heitetään noin 100 grammaa juustoraastetta ja aurajuustoa.
ei hullumpi kokkailu mutta..
missä on tomaatit ja valkosipuli... ??? tai edes tomaattimurska..
Lainaus käyttäjältä: Tomppa - syyskuu 02, 2010, 21:23:50 ip
ei hullumpi kokkailu mutta..
missä on tomaatit ja valkosipuli... ??? tai edes tomaattimurska..
Ei tällä kertaa löytynyt sellaisia hienouksia. Sipuli ja ketsuppikin oli silkkaa tuuria.