Kyseinen resepti oli taannoin inferno lehdessä. Muutaman kokeilun jälkeen olen todennut että on aivan sanoin kuvaamattoman hyvää. Tietenkin omalla tavalla maustettuna
TARPEET
400g kanan fileitä voi myös käyttää valmiiksi leikattuja, itse saa parempaa!
paketti pekoni 'kuutioita'
8 kpl tortillalettua
1 iso sipuli kuutioituna
1 punainen paprika (miksei muun värinen) kuutioituna
1 prk kermaaviiliä
1 prk smetanaa
1prk hot salsaa
1 pussi juustoraastetta
chiliä, pari kappaletta habaneroa, ripppuusyöjän kestosta. Myös jallut todettu hyviksi.
mausteita
Asiaan
Kana leikataan saksilla pannulle sopivina kuutioina. Paistetaan hetki, lisätään pekoni, silppua sipuli pannulle. Laita uuni lämpiämään 225 asteiseksi tässä välissä. Anna paistua vähän aikaa että liha on kypsää, mausta se savu chilillä ja musta pippurilla ja sun-muulla mitä keksii , sillä aikaa voit kuutioida paprikan ja chilit.
Tee smetanasta ja kermaviilistä sopiva seos ja levitä osa siitä vuokaan. Kun liha kypsää ja se 8 osaan.
Ota tortilla lettu lautaselle ja laita siihen 'jogurtti' seos , salsaa, 1/8 liha/sipuli härdelliä, paprikaa ja chiliä. Toista sama niin monta kertaa kunnes huomaat että 'letut' ovat loppu.Lado ne vuokaan. Jos jäi sitä smetana-kermaviiliseosta levitä se päällimäisen kerroksen päälle ja levitä juusto koko komeuden päälle ja laita uuniin. Paista uunissa 15-20 min tai kunnes juusto on 'kultaisen' väristä. Kohta alkaa tuoksuista käsikin väristä (runosuoni puhkeaa kukkaan silloin tällöin)
Kun olet ottanut sen uunista kestä vielä puoli tuntia se kannattaa! makuparanee ja koostumuksesta tulee 'kuivaa'.
Bon Apetito!
100 lukukertaa 0 kommenttia...
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Lainaus käyttäjältä: ottolapsi - syyskuu 17, 2010, 08:07:24 ap
100 lukukertaa 0 kommenttia...
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
/
81 kertaa ;)
Hyväähän tuo kakku varmaan on, täytyypi kokeilla viikonloppuna, yleensä vaan ehtii syömään noi lätyt täytteineen ennen uunin lämpenemistä :D
Limen mehua ja omenakuutioita voisi kokeilla lisätä joukkoon. Valkosipuli kuulu kai tohon mauste osaan? ;)
Mitä tässä on kommenoitavaa? Kirjoitusvirheiden määrä?
Lainaus
Profiili Sähköposti Yksityisviesti (paikalla)
Vs: Fafitas vuoka
« Vastaus #2 : tänään kello 07:39:37 »
Vastaa lainatenLainaus
Lainaus käyttäjältä: ottolapsi - tänään kello 07:07:24
100 lukukertaa 0 kommenttia...
Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
/
81 kertaa Wink
Hyväähän tuo kakku varmaan on, täytyypi kokeilla viikonloppuna, yleensä vaan ehtii syömään noi lätyt täytteineen ennen uunin lämpenemistä Cheesy
Limen mehua ja omenakuutioita voisi kokeilla lisätä joukkoon. Valkosipuli kuulu kai tohon mauste osaan? Wink
Kuuluu valkosipuli. Itse laskin sen vaan mausteeksi kun käytin jauhetta...
Olen pahoillani kirjoitusvirheiden määrästä. Oli kiire... :-\ :-*
Minkä takia kirjoittaa ruokaohjetta tänne, jos on muutenkin kiire?
Itse korvaisin kanan jauhelihalla ja herkkusienillä. Ja jauhelihaan laittaisin vielä Santa Marian burrito-maustepussin. Laittaisin myös ranskan kermaa ja guacamolea. Mutta, täytyy joskus koittaa tuota sinun reseptiäsi. Kana ei vain omasta mielestäni joksenkaan sovi fajitakseen. Tai, itse asiassa toi on burrito. Burrito tuodaan valmiina ja fajitas kootaan juuri ennen syömistä. Se vain ei ole niin tarkkaa, täällä Suomessa siis...
Ruusut: Vaikuttaa ihan hyvältä kunhan jotain tolkkua tosta sai.
Risut: Miksi teksti on alleviivattua? Mielestäni olisi voinut vähän tarkemmin jaotella noi valmisohjeet, nyt tuntuu tulevan ihan yhteen pötköön.
Lainaus käyttäjältä: ottolapsi - syyskuu 17, 2010, 08:07:24 ap
100 lukukertaa 0 kommenttia...
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Voih, ethän nyt pahoittanut mieltäsi
no en. oli vaa sellaista sählinkiä ku oli eka viesti ;)
Tein tätä sillä erotuksella, että käytin jauhelihaa ja laitoin mukaan pirkan texmex-maustepussin. Muuten helppotöinen, paitsi tein salsan itse. Lihaa pitää muistaa annostella melko naftisti joka lätylle, muuten ei riitä.
Tortillat olivat (ilmaiseksi kun sain) organic whole weat-lättyjä, joita en kyllä voi suositella. Mutta hyvää tuli! Täyttävää apetta, muta kuka käski syömään puoli vuokaa.