Pistin kolmisen viikkoa sitten tunkien pikkupulloon leijonaviunaa itsekasvatetun habaneron puolikkaan. Oli aika tunkemista muuten, ei meinannut oikeen sopia :lol:
nyt sitten maistelin ekaa kertaa kun en jaksanut pidempää oottaa ja oli meinaan aika tulista. Pakastinkylmänäkin poltteli niin vallan mainiosti, ja lämmenneenä ei oikeen kestä 4 cl paukkua ottaa :shock: :twisted:
Pitääkin tarjota joskus kavereillekin, saas nähä mitä tykkäävät...
Jännä sinänsä et toi hapsun väri ei oikeen kestänyt, alkujaan se oli helakan punainen ja nyt lähinnä vaalean keltainen, mut viina on edelleen melkoisen väritöntä.
Ps. mikä on kun toi autologgaus ei toimi? ehdotuksia?
Habanero ja viina on mukava yhdistelmä... Itse tosin suosin menetelmää, jossa pilkon ko. helvetinkoneet kekäleiksi, näyttää komealta pullon sisällä kelluskelemassa. Ja reseptillä "Hommaa 0,35l pullo vodkaa, pilko sisään kaksi (2) habaneroa ja anna muhia kaksi viikkoa" saa oikein mukavaa vilunpoistajaa. Vielä kun malttaa askarrella asianmukaiset Tuliliemi-etiketit niin kiinnostus erilaisissa juhlissa on taattu.
P.S.Kukaan täällä liikkuvista ei varmaankaan ole LTY:n opiskelija? ...osa pääsi maistamaan tuossa pari päivää sitten, ilmeitä oli kyllä joka lähtöön... Positiivista palautetta tuli kuitenkin suht.koht. runsaasti, tosin kolme henkilöä n. parista kymmenestä sai välittömästi nestettä nieltyään koomisen äänekkään hikan...
Itse suosittelen kokeilemaan myöskin Aji Cristalilla höystettyä vodkaa, 4 chiliä puolitettuina 0.5L pullon suusta sisään ja muutamien viikkojen odotus.
Tulee todella herkkua ja tulisuutta ei ole liikaa.
Kymmenestä testihenkilöstä 9 pitivät mausta, pari sätki poltteen takia muutamia minuutteja sekä 1 ihminen oksensi heti huikan jälkeen (tosin kyseinen henkilö taisi olla juonut hieman liikaa jo aiemmin).
Loistavaa tavaraa :P
Tere
Kiikutin habanero-vodkaa kaverin valmistujais-bileisiin.
Ja ottihan se siitä ihan kunnon huikan, enkä ehtinyt edes varoittamaan mitä on nauttimassa. Kumma kyllä naama pysyi peruslukemilla. Vaikkakin kuulemma vain siihen asti, kun kerkes käytävään piloon keräilemään itseään. wink:
Habanero-vodka on oikein mukava drinkin pohja tai lämmike ihan sellaisenaan...
Uitin habaneron puolikasta kolmanneslitrassa vodkaa parisen tuntia, sekin riitti ihan mainiosti...
Onko kellään kivoja drinkkireseptejä missä chilivodkaa voisi käyttää? En usko voivani sitä puhtaana juottaa monellekaan.
Laitoin tossa taannoin cholivodkaa reseptillä:
0,7 l 38% vodkaa
4 halkaistua lemondroppia
2 koodillista chinensea
puolikas kaupan haba
Vähä punasta grenaa makeuttamaan
Jawohl Kyllä toimi, pullo tuhottiin töissä (baari) alta aikayksikön!! :lol:
Ja ilmeet oli kyllä muutamilla näkemisen arvoset... :twisted:
Puolet kun laittaa salmiakkijuomaa ja toisen mokoman chiliviinaa, niin hyvää tulee.
ideasta (tosin muualta kuultu) innostuneena meidän avokki laittoi pienempään pulloon kossua ja murskattuja chilejä.. Tosin lajikkeesta ei mitään tietoa, olivat sellaisia punaisia, rypistyneitä jne.. Kumminkin, annettiin spesiaalipullon olla muutaman viikon rauhassa ja sitten kuljetettiin kahvisuodatinpussin läpi. Sitten tietenkin maistamiset.
Oli muuten niin tulista ettei ikinä ois uskonu :D Loppupelistä sitä tuli sekoitettua kokiksen joukkoon, missä polttelee kivasti myöskin.
Huh, enpä ole uskaltanut lantrata omia Tuliliemiäni millään, senttilitran paukkuina saa tissutella hiljakseltaan... Vaan voisihan sitä nyt kokeilla, vaikkapa vappusiman seassa "kaverille" tarjota... :twisted:
Ei vaiskaan, kyllä näitä juomia pitää itse ottaa aina kun muillekin tarjoaa, ettei pahoinpitelysyytettä pääse tulemaan :wink: