Kyselisin minkä makuinen ja vahvuinen Scarlet Lantern on? mulla on reilu kymmenen puoli valmiita podeja ja minkälaiseen safkaa niitä voi laittaa? ???
Aika erikoislaatuista chiliä kasvatat. Ei liene monellakaan kasvatuksessa. :)
Itse olen kuivattanut ja jauhanut jauheeksi kaikki chinenseni. Jos chili ei tuoreeltaan ole kovin hyvän makuinen, niin saattaa silti olla kuivattuna ihan käypää tavaraa.- Pieni epäilys tuon lanternin mausta on. :)
Ainakin tämän mukaan: http://www.thechileman.org/results.php?chile=1&find=lantern&heat=Any&origin=Any&genus=Any (http://www.thechileman.org/results.php?chile=1&find=lantern&heat=Any&origin=Any&genus=Any) kyseessä on "erittäin tulinen" chili. Sitä tietoa ei löydy kovin paljon, mutta ehdottaisin että kohtelisit sitä aluksi kuin habaneroa, ja kun kokemusta kyseisestä chilistä kertyy, niin voi sitten paremmin soveltaa...