heinäkuu 01, 2024, 10:47:53 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - rouskuttaja

1
Normi tabascoa.
Liian etikkaista ja kun parempaakin on tarjolla (habataba).
2
Muut harrastukset ja elämä / Parveketupakointi
lokakuu 28, 2008, 20:17:01 ip
Lainaus käyttäjältä: "Kärsä Babar"Voisi melkein kuvitella että parveke on tupakointia varten. Tupakoimattomana tulee harvemmin parvekkeella käytyä.
Vaikee kuvitella että siitä mitään haittaa on jos joku parvekkeellaan polttaa.


Kyllä siitä VOI olla haittaa.
Mun kämpässä ainoa ikkuna aukeaa suoraan parvekkeelle ja jos alakerrassa
poltetaan niin savut tulevat sisään. Kesällä tämä ottaa erityisesti päähän jos on niin kuuma,
että ikkunaa on pakko pitää kokoajan auki, ellei halua tukehtua.

Itse kun olen vielä henkeen ja vereen tupakkaa vastaan niin kyllä siinä välillä kun menee kunnolla hermo, tekis mieli käydä antamassa alakerran ketjupolttajalle pieni tukkapölly. :)
3
Mullaki kasvaa Inca Berry vesiviljelyksessä. Tulee muuten aivan valtavan suuri kasvi!
Mulla se haarottu eka kerran vasta jonain 20-30 senttisenä. Sen jälkeenhän niitä haaroja alkaa sitten tullakkin. :)
Mun mielestä ei kannata latvoa, ellei sitten tilan puutteen vuoksi halua vähän lyhempää planttua. Mutta jos tilaa on niin anna kasvaa vaan.
4
Kodin mausteinen kokkaus / pirkka jalapenot
joulukuu 01, 2007, 19:58:28 ip
Tiedän kyllä. Molempia on tullut maistettua. Nuo mustaetikettiset ne vasta suolasia on  :x Ehkä huonoimpia jalluja mitä oon maistanu. Piti heittää menemään kun ei niitä voinut syödä ilman yökkäysrefleksiä  :lol:
5
Kodin mausteinen kokkaus / pirkka jalapenot
joulukuu 01, 2007, 19:15:58 ip
Mun makuun Santa Marian vihreät on ehkä jopa parempia kuin Pirkan.
Tulisuutta on enempi ja maku muutenkin todella hyvä! Pieni "nahkeus" ehkä hieman häiritsee.
Pirkan laatu taas tuntuu vaihtelevan melkoisesti. Tällä kertaa ne oli selvästi suolaisempia kuin aiemmin ja tulisuuskin tuntuu menevän laidasta laitaan.
6
Joo eivät ole noin kypsännäköisiä vielä lähellekkään. Enemmänkin tämän värisiä:
http://www.thechileman.org/results.php?find=white+giant&heat=Any&origin=Any&genus=Any&chile=1&submit=Search
Jospa vielä pari viikkoa jaksais ootella ja jos ei muutosta tapahdu niin sitten niks naks poikki ja pinoon. 8)
Mulla tuli oikeastaan siitä mieleen että voisivat olla jo kypsiä kun koko kasvi sellanen vaalean vihreä, et jos niistä pötkylöistäkään ei sitten tulis kovin värikkäitä? No mistäpä sen tietää. Odotellaan ja katellaan.
7
Mistä sen tietää milloin chilit on kypsiä?
Kun mulla ois tuollanen golden habanero, josta on chilit muuttuneet lähes valkoisiksi, tai vaalean keltaisiksi.  Ne on pysyny tuollaisina jo pari viikkoa niin tuli mieleen et josko ne oiski jo poimintakelpoisia..? Noista pitäis käsittääkseni tulla hieman tummempia.
Tulisuus oli ainakin jo kohdallaan noissa :D

Ja toinen kysymys vielä: Jos minä alan nyt venttaileen niiden tummumista niin voivatko ne mennä pilalle mikäli ovatkin kypsiä jo nyt? Kauan ne pysyy pensaassa hyvänä jos ovat kypsiä?
8
On tuo PSE kyllä aivan järkyttävän makusta.
Olihan siinä se poltekkin  :twisted: Mutta jostain syystä maku vei enemmän huomion, joka ei meinannut irrota suustakaan millään.
Työnsin sen jonnekki jääkaapin perukoille ettei tartte vähään aikaan edes vilkaista kyseistä soossia. :x

Salsa de la muertteja varsinkin jalapeno death olivat hyviä.
Sellaisenaan maistettuna maku oli molemmissa varsin "monivivahteinen".
Voi hyvin kuvitella että ruuan seassa pääsevät vasta elementtiinsä.
9
Jossain toisessa topicissa joku sanoi ettei ravinteita (biobizz) tartte antaa enää ku alkaa podeja tulemaan. Mitenkäs muut tekee?
Kannattaako vai ei?
Tuota topmaxia voi varmaan antaa loppuun asti...?