Mistä sen tietää milloin chilit on kypsiä?
Kun mulla ois tuollanen golden habanero, josta on chilit muuttuneet lähes valkoisiksi, tai vaalean keltaisiksi. Ne on pysyny tuollaisina jo pari viikkoa niin tuli mieleen et josko ne oiski jo poimintakelpoisia..? Noista pitäis käsittääkseni tulla hieman tummempia.
Tulisuus oli ainakin jo kohdallaan noissa
Ja toinen kysymys vielä: Jos minä alan nyt venttaileen niiden tummumista niin voivatko ne mennä pilalle mikäli ovatkin kypsiä jo nyt? Kauan ne pysyy pensaassa hyvänä jos ovat kypsiä?
Kun mulla ois tuollanen golden habanero, josta on chilit muuttuneet lähes valkoisiksi, tai vaalean keltaisiksi. Ne on pysyny tuollaisina jo pari viikkoa niin tuli mieleen et josko ne oiski jo poimintakelpoisia..? Noista pitäis käsittääkseni tulla hieman tummempia.
Tulisuus oli ainakin jo kohdallaan noissa
![Hymyilee leveästi :D](https://chilifoorumi.fi/Smileys/aaron/cheesy.gif)
Ja toinen kysymys vielä: Jos minä alan nyt venttaileen niiden tummumista niin voivatko ne mennä pilalle mikäli ovatkin kypsiä jo nyt? Kauan ne pysyy pensaassa hyvänä jos ovat kypsiä?