Pintapuolinen raapaisu minuun näin esittelyn kautta:
Perinteitä jatkaessa kun veli siirtyy täältä Oulun mailta Espanjan lämpöön. Otan haltuuni "Mestarin opit" ja liityn tähän joukkoon hurjaan. Useampi vuosi mennyt vain chilien maistellessa, nyt on aika alkaa kasvattamaan itse, kun lasiparveke sen mahdollisuuden tarjoaa!
Tuliset ja mausteiset ruoat on aina ollut mieleen, kokkauksen jalon taidon omaan niin mikäs olisikaan sen hienompaa kun käyttää omissa seoksissaan itse kasvatettuja chilejä.
Moniharrastelija niin elektroniikan kuin autojenkin parissa. Kenties viherpeukalokin alkaa nyt kukkimaan?
Perinteitä jatkaessa kun veli siirtyy täältä Oulun mailta Espanjan lämpöön. Otan haltuuni "Mestarin opit" ja liityn tähän joukkoon hurjaan. Useampi vuosi mennyt vain chilien maistellessa, nyt on aika alkaa kasvattamaan itse, kun lasiparveke sen mahdollisuuden tarjoaa!
Tuliset ja mausteiset ruoat on aina ollut mieleen, kokkauksen jalon taidon omaan niin mikäs olisikaan sen hienompaa kun käyttää omissa seoksissaan itse kasvatettuja chilejä.
Moniharrastelija niin elektroniikan kuin autojenkin parissa. Kenties viherpeukalokin alkaa nyt kukkimaan?