heinäkuu 01, 2024, 09:20:44 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Janne

181
Lainaus käyttäjältä: Ingeniero - maaliskuu 01, 2013, 20:19:28 ip
Ei kai hinta korreloi laadun kanssa millään tavalla näissä normaaleissa viineissä? Se meidän halpa on helvetin kallis maailmalla. Mene etelään ja saat 2-3€:n hintaan pullon hyvää punkkua ja se ei todellakaan ole roskaviiniä.

No roska on aika vahva sana mutta kyllä se kahden euron viini on just kahden euron viiniä, eikä sen enempää. Se on eri asia että tuottajamaan kahden euron viini maksaa täällä 6 euroa. Alkon tarjontaa maistellessa saa olla aika tuohisuu ellei erota vaikkapa sattumanvaraisesti valittua viittä alle 7 euron viiniä 10-15 euron viineistä, ero on sikäli huomattava.

Suomessa on erittäin yleinen asenneongelma se, että kaikissa alkoholia sisältävissä juomissa ainoa merkittävä asia on alkoholipitoisuus. Kyllä hinta ja laatu korreloi täälläkin myös juomissa, kuten kaikessa muussakin. Ylihinnoittelu onnistuneen markkinoinnin vuoksi on sekin taas oma lukunsa.
182
Ardbog alkoi "vähän" kiinnostamaan äskettäin tulleen promomeilin myötä. Onneks pääsee tislaamolle viikko julkaisun jälkeen ;)
183
Jäkätijäkäti / Vs: Postikulut
helmikuu 26, 2013, 17:36:03 ip
Lainaus käyttäjältä: SheiK9ni - helmikuu 26, 2013, 16:48:59 ip
Sitä sensijaan pulttaan että ne voi olla suhteessa tuotteen arvoon hyvinkin paljon. Että joku roti senkin kanssa. Kiitos etukäteen.

Kuvitteellinen esimerkki:
Jos tilaan verkkokaupasta salsapurkin tai vastaavan tuotteen ja maksan siitä 5.50€ ja postikuluja 5.90€, onkohan syynä tähän ahne kapitalistisika verkkokaupan takana vai se, että Itella nappaa tästä esimerkin paketista vähintään rapiat 6 euroa  ja ALVit päälle? Pakkaustarvikkeita ja työtä en viitsi ottaa tähän esimerkkiin edes mukaan, muista kuluista puhumattakaan.
Ja yllättävää kyllä, se tuote ei ole tullut kauppiaankaan varastoon ilmaiseksi. Kateprosentti on useimmiten hyvin pieni.
184
Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - helmikuu 23, 2013, 11:45:42 ap
Samaan sarjaan kuuluisi myös täällä taannoin levinnyt "paistetaan mullat uunissa"-juttu. Pidin sitä aluksi chili-tekno-viljelytavan irvailuna tai hyvänä satiirina, mutta nyt jotkut näyttävät ottavan sen tosissaan. Toissa päivänä ilmestyi kaksikin (2) kotimaista chiliblogia, joissa multaa laitettiin uuniin.


Mullantappajat!

Olen mykistynyt. Tuosta touhusta oli juttua jo foorumin alkuajoilla 10 vuotta sitten ja olen elänyt koko ajan luulossa että kyseessä tosiaan on vitsi tai ainakin idea joka kuolee heti kun menee siitä ääneen puhumaan.
185
Sydämellistä jerkyä!

http://vastahanka.fi/?p=329

ja kaikkea muutakin viime viikoilta...
186
Tee-se-itse / Vs: Halpisajastin, miksi se ei kestä....
helmikuu 19, 2013, 15:53:47 ip
Rikkoutuneet ajastimet ovat kuuleman mukaan yksi suurimmista yksittäisistä sähköpalojen aiheuttajista. Lähdettä ei tähän hätään ole tarjota...
188
Ei Arska ole kieltänyt käyttäneensä troppeja, päinvastoin. Mutta eipä niiden käyttö tarkoita etteikö ukko ollut aivan helkkarin lahjakas hommassaan, eikä tuollaista massaa kasvateta ilman aivan eläimellisen kovaa vuosikausien duunia ja käsittämättömän kurinalaista elämää.
189
Täytynee nauttia heti aamusta hiukan samaa kuin eilenkin:

190
Tori / Vs: www.chilikauppa.fi on avattu!
helmikuu 14, 2013, 20:12:48 ip
Uutta tuotetta aasian suunnalta: chilikauppa.fi/products_new.php

loput wasabiherneet puoli-ilmaiseksi:
http://chilikauppa.fi/product_info.php?products_id=612

ja foorumilaisille vinkki, lisätietokenttään sana "chilifoorumi" niin lähtee ketsuppiputeli kaupan päälle. Voimassa helmikuun loppuun.
191
Lainaus käyttäjältä: Miquel - helmikuu 14, 2013, 15:48:02 ip
jos tietäisi hyvissäajoin minne on menossa, jolloin vältyttäisiin kolmen kaistan ylittämiseltä kun yht'äkkiä täytyykin ajaa risteyksestä apukuskin komennolla "EIKUVITTUTONNENOINPITÄÄ" :D

Se onkin autoilu tarkkaa, jos nimittäin ajaa risteyksestä ohi niin on ikuisesti eksynyt ja kuolee nälkään tienposkeen.

192
194
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - helmikuu 02, 2013, 11:16:45 ap

Maku muistuttaa erehdyttävästi tärpättiä jota on lantrattu kusella ja maustetttu kylmällä myrkyllä.


Mä olen tässä viime vuosina juonut melko monta litraa tuota kusitärpättiä :D
Vaikka liemen  "katu-uskottava rokkimaine" ottaakin vähän päähän, on se kuitenkin aika hyvää verrattuna samantyyliseen kotimaiseen hypetuotteeseen, jaloviinaan. Joka on kans olevinaan niin rock mutta maistuu ihan helvetin kauhealta.

Mutta oikeasti aivan mahottoman hyvää jenkkiviskiä on Elijah Craigin peruspullote, olisko ollut 12y sekin. (joka on bourboneille aika harvinaista)
Ja hinta on skottilaisiin verrattuna erittäin sopuisa, 25 euron molemmin puolin taitaa olla Virossa ja Saksassa.
195
Edistyneempi chilinkasvatus / Vs: Biologinen torjunta
tammikuu 29, 2013, 19:27:09 ip
Voin kokemuksesta suositella.

Vaan hyvin ovat hinnat näissäkin 9 vuoden aikana pompsahtaneet ;)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=502.5
196
Mä olen kerran tehnyt haggista. Mielentila oli hyvin liikuttunut ensimmäisten lammasteurastusten ja runsain mitoin nautittujen kaatoryyppyjen jäljiltä joten tarkka resepti on hämärän peitossa. Merenrantamökin laiturilla pikaisesti tyhjäksi huuhtaistuun pötsiin laitettiin kaurahiutaleita, jauhettua lampaansydäntä, maksaa ja lihaa sekä ropaus suolaa ja pippuria. Paketti narulla kiinni ja lihaliemeen kiehumaan.

Jälkikäteen ohjeita lueskellessa selvisi että pötsiä pitäisi liottaa suolavedessä vähintään vuorokausi ominaismakunsa hälventämiseksi, mutta tiesipähän ainakin syövänsä jotain muuta kuin saarioisten maksalaatikkoa. Rakenne oli hyvinkin maksalaatikkoinen, maku huomattavasti voimakkaampi. Viskiä meni lisää aika runsaasti. Samana yönä liekitettiin pässin kiveksiä jaloviinalla ja hyvin upposivat nekin.
197
Jäkätijäkäti / Vs: saitko?
tammikuu 26, 2013, 17:54:02 ip
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - tammikuu 26, 2013, 12:19:31 ip
Sain infernaalisen turvotuksen haggiksesta ja liki vastaavan krapulan viskistä.

Tuosta ei kyllä enää meno parane, viskiä ja haggista ;)
198
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Now playing-topic :)
tammikuu 26, 2013, 17:18:51 ip
Lainaus käyttäjältä: skobe - tammikuu 22, 2013, 12:38:44 ip
Eric Clapton - Cocaine

Clapton ansaitsee kyllä hatunnoston, herra on tehnyt paljon hyvää, sekä musiikillisesti että noin muutenkin. Ja päivän tietoiskuna: toistaiseksi ainoa henkilö, joka on yltänyt rockin Hall of Fameen kolmesti (soolo, Cream ja Yardbirds). Jos aikaa on, suosittelen lukemaan kaverin omaelämänkerran, on ehdottomasti lukemisen arvoista tavaraa.

Tästä tuli mieleen:
http://www.youtube.com/watch?v=Yi0D9JizqWw
Kommenteista löytyvä lause osuu asian ytimeen:

You know that you are on top, when you have Rolling Stones and Eric Clapton as your backing band :)
199
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Tulinen kalkkuna?
tammikuu 25, 2013, 20:26:17 ip
Hei, älkää tehkö tästäkään liian vaikeaa.

180 astetta ja max 2.5 tuntia niin tuo lidlin kalkkuna on aika sopivaa. Siinä on myös mittari kyljessä joka pompsahtaa kun on kypsää.
Stressi pois ja tipu uuniin. Voisulaa pintaan vaikka 20 minuutin välein kun sipasee niin nahka rapeutuu ja ruskistuu kauniiksi, ei tarvitse korkeampaa lämpöä missään vaiheessa.
Ennen paistoa mausteita hierotaan pintaan ihan oman maun mukaan, suolaa reilusti. Vatsaonteloon kannattaa laittaa vaikka sitruunan- tai aplarin puolikkaita antamaan kosteutta ja aromia.
200
Lainaus käyttäjältä: Mattson - tammikuu 24, 2013, 21:17:31 ip
Lainaus käyttäjältä: Janne - tammikuu 24, 2013, 20:15:58 ip
Laitatko sä vispipuuroa ranskalaisille  :o


???


Sitä vaan kun tuo ketsuppi on kuvassa aika villin väristä.  :)