tammikuu 10, 2025, 06:13:55 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - walla

1
Lainaus käyttäjältä: walla - elokuu 01, 2013, 19:45:04 ip
Lainaus käyttäjältä: bobster - elokuu 01, 2013, 19:03:37 ip
Veikkaisin Joe's Long. Joku annuum kumminki. :)


Minä kiitän ja kumarran. Annuum oli kyllä jokseenkin arvattu, mutta kun tuli lahjaksi ilman henkilöllisyystodistuksia, niin loppu tiedot siihen. Onko tuo liila väri "oksien" taitteessa normaalia tälle lajille?



Tuolla naamakirjassa veikkaillaan myös Cayenne Long Slimmiä. Onkohan pituutta noilla tarpeeksi Joe's Longia varten?

2
Lainaus käyttäjältä: bobster - elokuu 01, 2013, 19:03:37 ip
Veikkaisin Joe's Long. Joku annuum kumminki. :)


Minä kiitän ja kumarran. Annuum oli kyllä jokseenkin arvattu, mutta kun tuli lahjaksi ilman henkilöllisyystodistuksia, niin loppu tiedot siihen. Onko tuo liila väri "oksien" taitteessa normaalia tälle lajille?

3
Lainaus käyttäjältä: PP - elokuu 01, 2013, 17:58:55 ip
Lainaus käyttäjältä: walla - elokuu 01, 2013, 17:51:57 ip
yksi aloittelijakysymys myös tähän ketjuun.

Jotkut chileistäni alkavat "käppyröitymään"

Onko kyseessä hoitovika, vai (toistaiseksi tuntemattoman) lajini "ominaispiirre"?


Ei kumpikaan. Chileistä vaan tulee joskus oudon muotoisia vaikkei mitään ole pielessä.


Kiitoksia - ja makuhan se on ulkonäköä tärkeämpi.
4
yksi aloittelijakysymys myös tähän ketjuun.

Jotkut chileistäni alkavat "käppyröitymään"



Onko kyseessä hoitovika, vai (toistaiseksi tuntemattoman) lajini "ominaispiirre"?

5
Hei, pahoittelen jos tämä menee väärään threadiin, mutta tunnistusthreadi vaikutti tässä parhaalta vaihtoehdolta.

Alla kuvia meidän parvekekukintoon, joka alkaa pikkuhiljaan tuottamaan tulosta. Onko mitenkään mahdollista saada lisätietoa siitä mikä siellä kasvaa?

Kuvissa ensin molemmat kasvit, tämän jälkeen lehti, kukka, podi ja toinen podi.












Kiitoksia etukäteen...