Tässä puhutaan samassa aiheessa vähän erilaisista mausteista?
Zanthoxylum suvun maustekasveista, Sichuanin pippurista, japanilaisesta sansho-pippurista ja niitä on kai muitakin... Joissa on semmoinen raikas yläsävy ja mieto, kielen turruttava, hiukan tulinen maku. Se "hajuveteen kastettu pippuri".
Ja aasialaisista mausteseoksista viisi-, ja seitsenmausteesta. Joissa on fenkolin siemeniä, tähtianista, kanelia, neilikkaa ja jotain pippurista. Joskus myös kuivattua chiliä.
Zanthoxylum suvun maustekasveista, Sichuanin pippurista, japanilaisesta sansho-pippurista ja niitä on kai muitakin... Joissa on semmoinen raikas yläsävy ja mieto, kielen turruttava, hiukan tulinen maku. Se "hajuveteen kastettu pippuri".
Ja aasialaisista mausteseoksista viisi-, ja seitsenmausteesta. Joissa on fenkolin siemeniä, tähtianista, kanelia, neilikkaa ja jotain pippurista. Joskus myös kuivattua chiliä.