Lainaus käyttäjältä: chipe - elokuu 28, 2015, 12:24:02 ipLainaus käyttäjältä: Chilivaari - elokuu 28, 2015, 12:08:40 ipLainaus käyttäjältä: chipe - elokuu 27, 2015, 23:28:00 ipVeikkaisin auringon ruskettamaa Lombardoa.
Edit: tarkoitan siis tuota akjoman chiliä.
Auringon ruskettama tuo saattaa hyvinkin olla, mutta jos ruskea väri jää lopulliseksi kypsän väriksi, Aji Panca olisi yksi mahdollinen, vaikkakin harvinainen mahdollisuus:
http://chiliwiki.fi/index.php?title=Aji_Panca
Melkeis oisin valmis lyömään vetoa Lombardon puolesta. Hedelmän ja lehtien malli, tapa roikuttaa lehtiä ja kukkia, ja kasvutapa muutenkin täsmää. Eikä olis ensimmäinen tuollainen podi jonka olen nähnyt ottaneen auringosta väriä.
Jos se muuttuu punaiseksi (ja kuivuu nopsaan pilalle jos et syö pian punaisena) ja on lähes/täysin tuleton maukkaan makea, niin eiköhän se ole tuo.
Kiitos kommenteista sekä avusta ! Odotan punertumista ja maistan niitä sitten...