Hei,
tämmönen erikoinen päähänpisto.
Mikä lajike olisi nopea, isosatoinen, helppo, suunnilleen Habaneron vahvuinen ja soveltuis hyvin kuivattavaks?
Noin 7- vuotta olen miettinyt chilien kasvattamista ja lukenut aiheesta jonkin verran, mutta nyt vasta päätin aloittaa.
Tarkoitus olisi vähän erikoinen; Röökin polton ajattelin vaihtaa kuivattujen suht. tulisien chilipalojen napsimiseen ja itse nämä haluisin kasvattaa. (saa nähä toimiiko, uskoisin ainakin)
Onko kellään muulla kokemusta? Ainakin dopaminin tuotantoon vaikuttaa..
Myös joku maukas vähän tulinen lajike kiinnostaisi alkuun ihan ruoka-aineena / mausteena.
Yhden chilin kasvin olen kasvattanut muutama vuosi sitten multa- lecasora sekoituksessa luonnon auringolla ja satoa tuli sopivasti, mutta edes lajia en muista. Eli vinkkejä voi myös antaa mm. et kannattaako vesi- vai multa pohjalta aloittaa, tietty ravinteista ja muista kiinnostaa tietää lisää jne.
Eli tämmösellä lähetään liikkeelle ja tärkeimpänä kysymyksenä lajikkeet!
tämmönen erikoinen päähänpisto.
Mikä lajike olisi nopea, isosatoinen, helppo, suunnilleen Habaneron vahvuinen ja soveltuis hyvin kuivattavaks?
Noin 7- vuotta olen miettinyt chilien kasvattamista ja lukenut aiheesta jonkin verran, mutta nyt vasta päätin aloittaa.
Tarkoitus olisi vähän erikoinen; Röökin polton ajattelin vaihtaa kuivattujen suht. tulisien chilipalojen napsimiseen ja itse nämä haluisin kasvattaa. (saa nähä toimiiko, uskoisin ainakin)
Onko kellään muulla kokemusta? Ainakin dopaminin tuotantoon vaikuttaa..
Myös joku maukas vähän tulinen lajike kiinnostaisi alkuun ihan ruoka-aineena / mausteena.
Yhden chilin kasvin olen kasvattanut muutama vuosi sitten multa- lecasora sekoituksessa luonnon auringolla ja satoa tuli sopivasti, mutta edes lajia en muista. Eli vinkkejä voi myös antaa mm. et kannattaako vesi- vai multa pohjalta aloittaa, tietty ravinteista ja muista kiinnostaa tietää lisää jne.
Eli tämmösellä lähetään liikkeelle ja tärkeimpänä kysymyksenä lajikkeet!