Totuushan on, että juuri sen tulisuuden takiahan chilejä syödään. Hyvä maku on vain plussaa. Vai onko joku kuullut Suomen paprikayhdistyksestä?
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: "Volitans"Lainaus käyttäjältä: "pertsa"
ai se minkä myin naapurille velaksi?
jos nopsaan tulee niin saattaapa ehtiä pelastaa sen romuttamolta. kuulemma mersuilla ei niin kauheasti kilohintaa ole..
No ei ole kilohintaa ei, kun tankkikin taisi olla lähes tyhjä. Yli satasen sentään sait? Olihan siinä yksi kolhuton vanne - kevytmetallia. Penkin alta löytyy varmaan muutama kolikkokin - kannattaa lisätä naapurin velkaan (edellyttäen, että myöntää).
Metalliväri menettää muuten hintaa aivan kohtuuttomasti jo muutamassa vuodessa!
Olenkin siirtynyt käyttämään enemmän näitä punaisia italialaisia äffällä alkavia, joihin ei metallivärejä edes ole tarjolla
Lainaus käyttäjältä: "Wiski"Söin äsken Napolin habapizzan. Pizzassa oli päällä 7 kokonaista hapsua kantoineen päivineen, ihan kohtuu tulisia. Haban maku selvästi esillä ja hikeäkin pukkasi ihan kohtuullisesti. Ehdottomasti kokelemisen arvoista.
Mielummin ottaisin nuo habat pilkottuina, nyt niitä joutui vähän leikkelemään ja sijoittelemaan ympäri pizzaa tasaisempaa poltetta varten.
Tampereellahan on oikea haba-boomi aluillaan. Amarillosta saa yyberhyvää habadippiä ja Napolista habapizzaa. Vielä kun joku alkaisi myymään habashotteja, niille voisi löytyä kysyntää!
Lainaus käyttäjältä: "Aji Inferno"Lainaus käyttäjältä: "elu105"Lainaus käyttäjältä: "Aji Inferno"
3. Salsa de la Muerte (luokitus: Crazy)
- Habanero punainen, Cayenne, chipotle, cilantro, ym.
No niin! Nyt aletaan päästä asiaan... Vahvaa tavaraa. Tällä saa jo tottumattoman vaikeuksiin. Ensimaku sitruunamaisen kirpeä, mutta tasoittuu nopeasti miellyttäväksi "helläksi poltteeksi". Yhä sarjassa "voi levittää reippaamminkin", eli tippa ei tapa. Maku mielestäni ehkä edellistä onnistuneempi sellaisenaan maistettuna, ja ehdottomasti maistamieni voimakkaiden chilikastikkeiden eliittiä.
Maku: 9/10
Itsellä ko. soosista seuraavanlaiset kokemukset:
Tilattiin kimpassa muutama pullo Muertea.
Testailin kastiketta perinteisesti lasagnen kera.
Maku itsessään oli ihan hyvä, mutta tulisuus puuttui täysin, ei kertakaikkiaan mitään...
Holvasin kastiketta ruokaan kuin ketsuppia jolloin juuri ja juuri havaittavaa kohinaa alkoi vähitellen tuntumaan ja siinä kaikki, varsinaista poltetta ei missään vaiheessa.
Onko kellään ollut samanlaista kokemusta Blairsin kastikkeista?
Ajattelin vaan että josko olisi ollut jostain huonosta erästä, kun kaikki tuota soosia kehuvat tuliseksi.
Niin, suhteellisiahan nämä jutut... Tulinen on ehkä vähän väärä sana. Vahva on oikeampi. Blair's kastikkeeksi Muerte on mietoa, mutta jos sitä suomalaisesta ruokakaupasta saisi, se edustaisi helposti sellaista osastoa jota keskivertojamppa pitää aivan liian vahvana. Käytän itse yhdessä Habanero Tabascon kanssa yleismausteena jonka kanssa ei tarvitse olla liian tarkkana annostelussa.
Jos "apua, polttaa!" -elämyksiä hakee, Blair'sin kohdalla ne alkavat jostain After/Sudden Deathista... Muerte on lähinnä vain hyvää.