Tuossahan tuo on kivenheiton päässä, ja juuri nautin Nagalla terästetyn Kebab Specialin. Hyvin otti kulmaan

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: "katja"Huomasin myös että noita Amazon-chilikastikkeita saa tosiaankin vihdoinkin Suomesta. Helsingissä Hämeentiellä useampikin kauppa myy niitä jo (Punnitse ja Säästä, Vii Voan, Mughal, Indian F & S Market). Ja myös Hakaniemen kauppahallista (Parhiela) niitä saa. Itse kokeilin Punnitse ja säästä kaupasta Amazonin Habanero Chilipippureita etikassa ja ainakin niissä oli älyttömästi potkua...
Lainaus käyttäjältä: "toivo"Tuolla muussa aiheessa puhuttiin että sinne veteen kertyisi sitten jotai bakteereja jotka pitäisivät veden pH-arvon tasaisempana ja niistä bakteereista on kuulemma muutakin hyötyä.
Lainaus käyttäjältä: "Nike"Alkaa olla ajankohtaista miettiä tuon Habaneron tukemista;millaisia patentteja olette keksineet hydroon viritettäviksi?
Lainaus
Edit: mitäs multia käytätte kerta mustamulta on "big no, no"? Onko kaktus/kylvömulta sitten se valinta mitä käytetään?
Lainaus käyttäjältä: "Gekko"Onko kukaan löytänyt tuota Manoliton aji amarilloa Tampereelta? Yritin itse Kalevan Prismasta tuloksetta etsiä ensin itse tuotetta ja sen jälkeen palvelevaa henkilökuntaa. Ei natsannut tällä kertaa. Hare Prishma.
Lainaus käyttäjältä: "Jokipoika"Lainaus käyttäjältä: "Timo"Intialaiset ammattichilipäätkin näyttävät käyttävän kokista...Kiitokset tuosta siis Timolle, joka tuon bongasi...
http://www.guardian.co.uk/international/story/0,,1341291,00.html
Tunsi taas itsensä oikein Pr0:ksi, kun oli keksinyt tuon jo kauan aikaa sitten.