Sellainen viisi viikkoa ainakin loistareiden alla on omilla kaupan annuumeila kulunut kukasta kypsään marjaan. Välillä hieman vähemmän, välillä enemmän. Kärsivällisyyttä.
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: "H-Bomb"Heh, itse asiassa sen piti olla huomiseen asti yllätys
Tosiaan, huomisessa Hesarissa pitäisi olla juttua chilien kasvatuksesta ja pääosassa jutussa olen minä Siinä on myös juttua chilistä yleensäkin.
Moni varmaan ajattelee, että parempiakin henkilöitä jutun kohteeksi on... Mutta kun kaikki eivät vaan halua julkisuutta. Ja olen kyllä tiedottanut "tärkeimmille" (miten sekin määritellään?) kasvattajille jutun mahdollisesta ilmestymisestä jo syksyllä. Jutusta ei tullut ilmeisesti sellainen, kuin toimittaja toivoi vaan suppeampi. Siihen kun ei ole paljon vastaan sanomista yhdellä toimittajalla... Mutta toivotaan, että se on hyvä! Pitäisi siinä olla kuvakin minusta, ehkä jopa onnistunut sellainen?
Levikki on ainakin niin iso, että kiinnostuneet saavat varmasti kipinän. Ja jutussa oli mukana kyllä osoite infernon, minun ja Jukan sivuille, joista halukkaat saavat lisätietoa. Saa nähdä, ovatko mukana valmiissa tuotteessa?
Huomista jännityksellä odotteleva,
-Harry
Lainaus käyttäjältä: "Jeega"Kuulemani mukaan huomenna Helsingin Sanomien
Ruoka ja juoma -osastolla pitäisi olla juttu chilien kasvattamisesta.
Kaikki lukemaan huomenna hesaria!
Lainaus käyttäjältä: "Jeega"Nyt olen hoitanut tuota chiliä aivan normaalisti ja se on taas samassa kunnossa kuin ennen kohtalokasta lannoitustaankin, ellei paremmassa. Kukan nuppuja on taas alkanut ilmestyä, mutta eikös ne kannata nyppiä pois, jotta chilille tulisi lisää kokoa?
Lisäksi laitoin toisenkin chilin itämään pari viikkoa sitten ja nyt se on jo yli 5 cm korkea. Voisikohan se ehtiä vieä kesällä tuottamaan satoa?
Lainaus käyttäjältä: "bassino"Olisiko ideaa laittaa joku merkintä, esim. päiväys niihin kohtiin jotka ovat viimeksi päivittyneet. Esim. jos Baccatum-osioon on lisätty lajikkeita, uusien lajikkeiden kohdalla olisi merkintä. Muuten niitä ei välttämättä aina huomaa ja tärkeää infoa menee ohi ellei sitten lue koko sivua alusta loppuun.
Lainaus käyttäjältä: "Xyrix"Ääh, hulluus voitti ja oli pakko mennä leikkeleen pari palaa hedelmälihaa ja vähän maisteilla... :laugh:
Noh, ei sitä sentään polvilleen joutunut mutta hiki alkoi virtamaan aika railakkaasti ja kieli oli kivusta aika arka
Pitääpä kokeilla laittaa tuota vaikka vähän teehen niin vois kurkkukipu saada kyytiä... :p
Minkäänlaista makua en kyennyt maistamaan...tuli pelkkä kipukokemus.
Edit: Palottelin yhden palon kärjen ja pistin teepussiin, makua tuli muttei poltetta. Pitää seuraavaksi pistää puoli palkoa erittäin hienoksi jauhettuna.