Myös Koskenlaskija-sulatejuusto sopii erittäin hyvin sinne pekonin alle piiloon. Perinteinen, paprika, voimakas ja sinihomejuusto testattu ja hyvin uppoaa. Tuo sinihomejuustokoskis on sen verran miedon makuinen, että ei tule tuota Volitansin mainitsemaa oikean sinihomejuuston aiheuttamaa overkilliä.
Pekonisienten kanssa sopii myös foliossa grillatut kasvikset (ja menee ne kasvikset vaikka "kevyenä" pääruokanakin). Eli jos on laiska, kuten minä, voi valita pakastekasviksien valikoimasta jonkun sopivan setin (tai vaikka pariakin erilaista). Alle siis foliota riittävän iso palanen, siihen päälle kasataan sitten maun mukainen setti: kasvikset folion päälle, sekaan fetajuustoa, vaikka sellainen Apetina Snacks, jossa on valkosipulia tai oliiveja seassa; tuollaisen voi kumota sinne öljyineen päivineen, chiliä maun mukaan (tuoreena, rouheena...) ja yrttejä (taas laiska käyttää jotain sopivaa kuivattua yrttimaustesekoitusta). Fetat kannattaa upottaa sinne kasvisten sekaan. Fetaa ei tietenkään ole pakko laittaa, jolloin sekaan kannattaa lorauttaa hivenen oliiviöljyä, muuten kasvikset tahtoo jäädä folioon kiinni.
Kun on haluamansa setti kasassa, kääritään foliosta tiivis paketti ja ei muuta kuin grillille muhimaan.
Joka kesän alussa tuntuu, että voisin elää kesän noilla sienillä ja kasvisnyyteillä. Vielä en ole kokeillut, että onnistuuko se ja paljonko se aiheuttaisi lisää elopainoa :-)
ps. kesää odotellessa sekä sienet että kasvisnyytit voi hätätapauksessa tehdä uunissa grillivastuksen alla (nimimerkillä kerran loppui kaasu kesken grillauksen). Eihän se tietysti korvaa tunnelmaa
Pekonisienten kanssa sopii myös foliossa grillatut kasvikset (ja menee ne kasvikset vaikka "kevyenä" pääruokanakin). Eli jos on laiska, kuten minä, voi valita pakastekasviksien valikoimasta jonkun sopivan setin (tai vaikka pariakin erilaista). Alle siis foliota riittävän iso palanen, siihen päälle kasataan sitten maun mukainen setti: kasvikset folion päälle, sekaan fetajuustoa, vaikka sellainen Apetina Snacks, jossa on valkosipulia tai oliiveja seassa; tuollaisen voi kumota sinne öljyineen päivineen, chiliä maun mukaan (tuoreena, rouheena...) ja yrttejä (taas laiska käyttää jotain sopivaa kuivattua yrttimaustesekoitusta). Fetat kannattaa upottaa sinne kasvisten sekaan. Fetaa ei tietenkään ole pakko laittaa, jolloin sekaan kannattaa lorauttaa hivenen oliiviöljyä, muuten kasvikset tahtoo jäädä folioon kiinni.
Kun on haluamansa setti kasassa, kääritään foliosta tiivis paketti ja ei muuta kuin grillille muhimaan.
Joka kesän alussa tuntuu, että voisin elää kesän noilla sienillä ja kasvisnyyteillä. Vielä en ole kokeillut, että onnistuuko se ja paljonko se aiheuttaisi lisää elopainoa :-)
ps. kesää odotellessa sekä sienet että kasvisnyytit voi hätätapauksessa tehdä uunissa grillivastuksen alla (nimimerkillä kerran loppui kaasu kesken grillauksen). Eihän se tietysti korvaa tunnelmaa