huhtikuu 09, 2025, 15:22:15 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - sundried

2
Mausteet / PAIN-soosit saapuneet K-supermarketteihin
lokakuu 02, 2008, 14:10:23 ip
soitin lahden cittariin ei oo näkynyt täydennystä sano et huomenna tulis mutta minähän en usko ennen kuin näen ne.
4
jeeeeeeeee
se oli meikän eka veikkaus.
toin sisään noin viikko sitten kaksi leppistä, jälkeläisiä?
5
...tuli äsken näkyviin chili pensaasta söi hyvän määrän kirvoja poseerasi muutamaan kuvaan ja jarkoi matkaansa takaisin mistä tuli.
tuntomerkit:reilun sentin pituinen, vähän madon muotoinen ja liskon näkoinen, selässä värikkäitä ovaalin muotoisia palloja kahdessa rivissä muuteen musta.
kuva myöhemmin jos sain tarpeeksi tarkan.

kertokaa jos tunnistatte.
6
voisin osallistua 2 person min.
7
thai yö juna:chili-kana noin 50 kpl pieniä vihaisia chilejä vessaan ei tarvinnut mennä 1 1/2 päivään söin kaiken paitsi sen pienen määrän riisiä minkä alle oli piilotettu noin kymmenkunta chiliä,häpeällistä. noin lentokone safkojen jälkeen tulisuus aste oli kohillaan, loppu reissun söin paikallisten perheitten kanssa ja välillä oli kyllä vielä tulisempaa mutta ei sitä voi laskea kun vieressä mättää ruokaa 2 vuotias lapsi ilman pienintäkään huomattavaa kuumotusta
8
Kodin mausteinen kokkaus / Chinensen käyttövinkkejä?
toukokuu 04, 2008, 14:34:57 ip
keitä riisit kookos maidossa lisää kokonainen tuore hapsu ja paljon tinjamia poista hapsu lopussa, näin saat mahtavan maun
9
Valmisruoat / Habanero Kabanossi
toukokuu 04, 2008, 14:01:55 ip
viski savustettu rocoto maistuu ainakin mulla chippe öljyssä ihan metukalta
ei kyllä mitenkään häiritsevästi
10
Kodin mausteinen kokkaus / huippu kebabliha resepti!
toukokuu 03, 2008, 13:24:05 ip
kiitoksia noista, pitänee kokeilla.

tosta vikasta tuli mieleen kiinalainen kokki koulu missä kokit opetetaan "feikkaamaan" tofusta kanan, ankan, naudan ,possun makuista ja näköistä
11
Kodin mausteinen kokkaus / huippu kebabliha resepti!
toukokuu 02, 2008, 20:12:50 ip
itte tulee herkuteltua lihalla tosi harvoin mutta shish kebab on sellai setti et siitä ei voi kieltäytyä huomenna sitä siis tänään olis hai filee kehissä

edit milläs lihalla sitä kannattaa duunaa sisä ulko ??
12
Kodin mausteinen kokkaus / Kasvissyöjiä?
huhtikuu 18, 2008, 13:09:52 ip
deamonsultanilla on hienot sivut pitää ruveta tutustumaan respoihin
13
Erikoisuudet / Fataliin Chipotleöljy!!
huhtikuu 18, 2008, 12:48:49 ip
^joo samaa oon huomannu ammatti/amatööri kokit on ollut ihmeissään
,ja kasvis syöjille vinkiksi tää stuffi maistuu lähimpänä metukkaa jota kieltämättä moni kasvis syöjä kaipaa heh heh..
joo ite oon tehny myös juuri lingotusta hunajasta ja inkkari sokrusta

siitä tuli mieleen että sokrut on noudettavana stadissa halpaa inkkarii suoraan tuottaja maasta laivalla tullutta, 4kg pari kyssää ja kotimaista hunajaa samalla hinnalla sen 5l sen saatavuudesta ei ole varmuutta tähän aikaan vuodesta mutta eiköhän sitäkin löydy.

lisää vaan näitä killeri respoja.
14
Erikoisuudet / Fataliin Chipotleöljy!!
huhtikuu 17, 2008, 15:43:55 ip
on kyllä todella loistava resepti ! on tullu kokeiltuu monia variaatioita roco chipellä huhhuh aamu moka:t ja paahettua leipää chippe öljyllä
15
näilt sivuilt itte joskus hain ja tälläi http://www.akvaarioon.fi/index.php?page=shop.browse&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=26
vaikka en tiedä onks noissakaan sellast mitä etit
Hollola ois sijainti vertasin hintoja johonki halpaa saksalaiseen sivustoon posteinee ois säästäny ehkä pari euroo..
16
Erikoisuudet / Chilipopcorn
lokakuu 25, 2007, 16:00:00 ip
mun resepti on ollu voita ja oljyy sitten  kun rasva lämpee sekaan about puolikas tuore haba muussina ventaa hetki ja popparit perää
17
Sadon säilöntä ja käsittely / Chilien savustaminen
lokakuu 25, 2007, 15:53:43 ip
Mistäs olette hoitanut noita puulajeja vai käytättekö brikettejä ja jos olisi tietoa Lahden alueelta joku jolta löytyis savustuspuuta myytäväksi asti ,
18
Kodin mausteinen kokkaus / Mihin chili EI sovi?
kesäkuu 13, 2007, 19:59:12 ip
ei siis ole mihin chili ei sopisi johonkin miksattuna se aina menee.
19
Ps. tiesitkö, että maailman vahvin chilipippuri on Habanero? Nyt myös valikoimissamme, maista, jos uskallat! haha haa hyvä myynti puhe!
20
^totta
ite duunattiin suolakalaa jerkillä ekan kerran suolan määrä oli hiukkasen tuhti, anto erittäin väärän kuvan mausteesta.
Ja mitä olen huomannut ekalla kerralla suomalainen makuhermo tyrmistyy suolan ja pippurin combosta mutta tottuu kerta kokeilusta ja tuntuu aiheuttavan  "himoa" ainakin täällä päin.
  Liikkeen green seasoning on erittäin laadukas perus elementti kaikkeen marinoinnista kastikkeisiin ei mitenkään merkittävän tulinen , mutta eikö se clilin lisäys joka väliin OLE SUOSITELTAVAA! minä henk koht sotken jerkit, green seasoning , ym hyväksi todetut aines osat yhteen tai osittain erikseen...
 oisko kellään tietoa mistä saisi tilattua/ ostettua scotch bonnet:ii tai muita Karibian haboja?
  ja jos joskus tulee vastaan ITAL ruokaa (Esim.festareilla) kannattaa kokeilla voin luvata että kyllä ne kasvien omat suolat hyvillä mausteilla ovat ihan tarpeeksi "suolaisia".
tälläkin viikolla tullu grillattua 4 kertaa ja loppua ei näy ,grilli kuumenemassa taas...