Eilen illalla löysin tämän foorumin, ja täytyy sanoa, että näillä ohjeilla pizzapohjani muuttui illassa "perussuomalaisesta löllöstä" monta askelta lähemmäksi pizzerian pizzaa. Ohessa sovellettu valmistustapa.
Muutama desi lämmintä vettä
Kuivahiivaa 1/3 pussia
Durum-vehnäjauhoja niin paljon, että ei tartu käsiin
Ripaus suolaa
Veivasin pohjaa noin puolisen tuntia käsin; hyvän hien sai pintaan :lol: Vajaan tunnin verran annoin kohota, ja leikkasin pienemmäksi kiviuunialustaa varten. Pohjasta tuli täydellisyyttä hipova ja ainoa asia, joka jäi kaivertelemaan oli pohjan hienohko sitkeys rapeudesta huolimatta. Epäilisin tämän johtuvan durum-vehnäjauhoista? Kellään kokemusta niistä / tavalliset vehnäjauhot parempia?
Kastikkeeksi tein tomaattimurska-ketsuppi-basilika-pippuri-suola-seoksen, joka mielestäni oli tyydyttävä, mutta kehitettävää löytyy. Niinpä vetoan teihin - hyviä kastikereseptejä saa myös ehdottaa! Muuten pizzasta tuli aivan loistavaa ja kiitän vinkkejänne; seuraavaksi kebabin pariin
Muutama desi lämmintä vettä
Kuivahiivaa 1/3 pussia
Durum-vehnäjauhoja niin paljon, että ei tartu käsiin
Ripaus suolaa
Veivasin pohjaa noin puolisen tuntia käsin; hyvän hien sai pintaan :lol: Vajaan tunnin verran annoin kohota, ja leikkasin pienemmäksi kiviuunialustaa varten. Pohjasta tuli täydellisyyttä hipova ja ainoa asia, joka jäi kaivertelemaan oli pohjan hienohko sitkeys rapeudesta huolimatta. Epäilisin tämän johtuvan durum-vehnäjauhoista? Kellään kokemusta niistä / tavalliset vehnäjauhot parempia?
Kastikkeeksi tein tomaattimurska-ketsuppi-basilika-pippuri-suola-seoksen, joka mielestäni oli tyydyttävä, mutta kehitettävää löytyy. Niinpä vetoan teihin - hyviä kastikereseptejä saa myös ehdottaa! Muuten pizzasta tuli aivan loistavaa ja kiitän vinkkejänne; seuraavaksi kebabin pariin