Onkohan meidän Concho`s Jalapenot vieläkin raakoja vai mistä johtuu lähes täydellinen mauttomuus? Hämärä ja viileä kesäkö?
Isoja nämä ovat olleet varmaan kaksi kuukautta, kasvua ei ole enää aikoihin ollut ja ryppyjäkin on jo. Tumman vihreitä hyvän näköisiä.
Microa ja Matoa on annettu suunnilleen yks plus yks , sama homma NFT:ssä ja Aerossa. Samoissa vesissä olleet parit eri Habanerot ja Malawit ja 7 Podit ovat oikein maukkaita.
Ajattelin tuoda talven yli multiin sisälle Conchon tai pari mutta enpä taida viitsiä jos maku onkin näin mieto. Miedompi kuin kaupan tavallinen iso vihreä paprika. Vai jospa se viihtyykin mullassa ja tulee maukkaammaksi?
Joskus vuosia sitten kasvatimme jotain "perusjalapenoa" ja se oli ihan "tavallisen" makuinen. Nämä Conchot häviävät tulisuudessa ja maukkuudessa herneillekin. Mistäköhän moinen johtuu?
Isoja nämä ovat olleet varmaan kaksi kuukautta, kasvua ei ole enää aikoihin ollut ja ryppyjäkin on jo. Tumman vihreitä hyvän näköisiä.
Microa ja Matoa on annettu suunnilleen yks plus yks , sama homma NFT:ssä ja Aerossa. Samoissa vesissä olleet parit eri Habanerot ja Malawit ja 7 Podit ovat oikein maukkaita.
Ajattelin tuoda talven yli multiin sisälle Conchon tai pari mutta enpä taida viitsiä jos maku onkin näin mieto. Miedompi kuin kaupan tavallinen iso vihreä paprika. Vai jospa se viihtyykin mullassa ja tulee maukkaammaksi?
Joskus vuosia sitten kasvatimme jotain "perusjalapenoa" ja se oli ihan "tavallisen" makuinen. Nämä Conchot häviävät tulisuudessa ja maukkuudessa herneillekin. Mistäköhän moinen johtuu?