Kiinnostusta tulisiin ruokiin on ollut jo ammoisista yläasteajoista lähtien, mutta näin pitkään meni että älysin tämän sivuston ja foorumin olemassaolon. :oops: Hienoa että näinkin asialle omistautuneita ihmisiä löytyy. Aiemmilla asuinpaikkakunnilla on ollut "vähän" huonoa noiden erilaisten chilien saanti, joten oranssia habaneroa tulisempaa tavaraa ei ole tullut vielä maistettua. Aji Infernolle kiitokset vinkeistä, tuossa jo lueskelin sivultasi vähän lisäinfoa aiheesta. Saattaapi olla, että nykyisestä tulisempaan suuntaan siirtyminen ruoan suhteen on vain ajan kysymys
Pain-tuotteista tuli testattua myös tuota Chipotle Con Quesoa nachoihin. Pirun hyvää ainakin omasta mielestä ja mieluummin käytän tuota maissilastuihin tavallisten juustodippien sijaan. Tulisuutta CCQ:ssa ei ollut mitenkään mainittavan paljon, mutta enemmän siitä saa maun puolesta irti kuin vaikka Pirkan juustodipistä.
Pain-tuotteista tuli testattua myös tuota Chipotle Con Quesoa nachoihin. Pirun hyvää ainakin omasta mielestä ja mieluummin käytän tuota maissilastuihin tavallisten juustodippien sijaan. Tulisuutta CCQ:ssa ei ollut mitenkään mainittavan paljon, mutta enemmän siitä saa maun puolesta irti kuin vaikka Pirkan juustodipistä.