"Todellinen viherpeukalo keskellä kämmentä" kysyy että onnistuuko yleensäkään chilin kasvatus pakkasessa olevista chileistä, niiden sisällä siis siemenetkin vielä paikollaan?
Laji on Aji Amarillo, aivan herkku, jota pitäisi alkaa saamaan ihan jo omasta keittiöstä. Onko yleensäkin vaikea lajike vai helppo? Onko tällä
lajilla jotain omia tarpeita ym mitä pitäisi tietää? Linkkejäkin vastaanottaisin ilomielin ja jos joku tietäisi mistä näitä saisi ostettua suomessa syötäväksi:))
Laji on Aji Amarillo, aivan herkku, jota pitäisi alkaa saamaan ihan jo omasta keittiöstä. Onko yleensäkin vaikea lajike vai helppo? Onko tällä
lajilla jotain omia tarpeita ym mitä pitäisi tietää? Linkkejäkin vastaanottaisin ilomielin ja jos joku tietäisi mistä näitä saisi ostettua suomessa syötäväksi:))