Lainaus käyttäjältä: "SarkkaS"
Kuivatappa niitä Apasseja ja te jauhetta/hiutaletta. Lisäile esim. Speghetteria Carbonaran (valmispussimömmö) sekaan ja huomaan lihan maun ja yskittävän poltteen lisäys. Pastaruokiin oikein loistava lisä, keittoihin myös. Lihakeitto varsinkin näin kovien pakkasten aikaan maistuu aivan erikoisen hyvältä, kun nakkaa päälle loppuvaiheessa Apassia hieman.
-Sale
Muuten hyvä, mutta en syö lihaa kanaa toki jonkin verran ja kalaa harvoin. Mutta eiköhän tuo itämaisiin ruokiin käy ihan hyvin :twisted: Täytyy vaan opetella käyttämään, ja kiinnittää erityistä huomiota annostukseen, kun aloittaa kokeiluita. Se ei ole mukavaa jos ruuasta tulee sellaista, että itkien täytyy syödä. Innolla odotan tulevia aterioita.