Törmäsin taannoisella Turkin matkallani paikallisessa pikkukuppilassa sivukujalla sellaiseen vaaleanvihreään pitkulaiseen chiliin, jota tuli alkupalojen ohessa pöytään.
Chililautasesta ottamani kuva jäi valitettavasti kameraan hiekkarannalle, mutta chili näytti kutakuinkin tältä:
http://www.flickr.com/photos/34004824@N05/3577687974/in/photostream/
Osaiskohan kukaan arvailla syömäni chilin lajiketta ja vahvuusastetta? Eläissäni en ollut niin tulista chiliä syönyt, ja siitä tämä chilikiinnostus sitten heräsi
Chililautasesta ottamani kuva jäi valitettavasti kameraan hiekkarannalle, mutta chili näytti kutakuinkin tältä:
http://www.flickr.com/photos/34004824@N05/3577687974/in/photostream/
Osaiskohan kukaan arvailla syömäni chilin lajiketta ja vahvuusastetta? Eläissäni en ollut niin tulista chiliä syönyt, ja siitä tämä chilikiinnostus sitten heräsi