tuli juuri pistettyä satsi jääkaappiin maustumaan, tämä on toinen kerta kun teen ja edellisellä kerralla tuli hyvää tällä
reseptillä:
noin kilolle naudan kulma/sisäpaistia ohuina siivuina
1 1/2 dl soijakastiketta
1 1/2 dl Punaviiniä
1/2 dl ruokaöljyä
2 korkillista nestesavua (editti unohtu ekalla kertaa)
2 tuoretta habaa hienonnettuna
grillimaustetta silleen että pinta peittyy
bih jolokia jauhetta sopivasti
n.10 tippaa Blair's Jersey Deathia
yön yli maustumaan, sitten ylimääräiset marinaadit pois talouspaperiin kuivaten ja hammastikuilla roikkumaan uuninritilästä, uuninluukku auki noin 5cm ja lämpöä se minimi mitä uunista saa eli 50 (oikea lämpö uunin sisällä (saunanlämpömittarilla) mitattuna noin n. 35-45 astetta) niin kauan että liha jää siihen kulmaan mihinkä sen taivuttaa
viimeksi tuli jätettyä suikaleet liian paksuiksi niin meni melkein 16 tuntia että oli kuivaa, nyt siivut puolta ohuempia ja toivottavasti kuivausaikakin on puolet viimekerrasta.
-Reveri-
reseptillä:
noin kilolle naudan kulma/sisäpaistia ohuina siivuina
1 1/2 dl soijakastiketta
1 1/2 dl Punaviiniä
1/2 dl ruokaöljyä
2 korkillista nestesavua (editti unohtu ekalla kertaa)
2 tuoretta habaa hienonnettuna
grillimaustetta silleen että pinta peittyy
bih jolokia jauhetta sopivasti
n.10 tippaa Blair's Jersey Deathia
yön yli maustumaan, sitten ylimääräiset marinaadit pois talouspaperiin kuivaten ja hammastikuilla roikkumaan uuninritilästä, uuninluukku auki noin 5cm ja lämpöä se minimi mitä uunista saa eli 50 (oikea lämpö uunin sisällä (saunanlämpömittarilla) mitattuna noin n. 35-45 astetta) niin kauan että liha jää siihen kulmaan mihinkä sen taivuttaa
viimeksi tuli jätettyä suikaleet liian paksuiksi niin meni melkein 16 tuntia että oli kuivaa, nyt siivut puolta ohuempia ja toivottavasti kuivausaikakin on puolet viimekerrasta.
-Reveri-