tammikuu 25, 2025, 02:41:36 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - lapinmies

1
Oli kyllä ohjeet ja niiden mukaan tehty ja vielä omenapuuta käytettiin pariin otteeseen ! kalat oli vielä jääkaapissa (asteita n.+6) vetäytymässä toista vuorokautta savustuksen jälkeen ja kitkerä oli maku ! Meillä lapissa on aina savustettu koivulla kodassa lämminsavu tai kylmäsavu liha ja aina hyvää ollu! Ihmettelen missä voi vikaan mennä vaikka ohjeita seurattu sana tarkkaan ja kokeiltu eri aikoja ja lämmöt ollu joka kerta oikeat ?
2
Moi kaikille !! Ostin SavuSammon jossa olen käyttänyt omenaa,leppää ja koivua toimivassa jääkaapissa, jossa lämpötila oli +13..+20 välillä ! Kuitenkin jostain syystä kala tai liha ollut savustuksen jälkeen aika KITKERÄN makuista, vaikka savustus aika ollut 6h-20h välillä. Pitäiskö kaapin kattoon tehdä reikä että pääsee liika savu ja kosteus pihalle vai missä vika ?? Kiitos etukäteen vastauksista!