Lemon drop on tällä haavaa pelkästään kasvatuksessa. Oli tuossa taukoa chilin nauttimisessa ja olo oli pitkään tukkoinen ja väsynyt iltapäivisin.... Aloin taas syödä chiliä niin johan on virkku fiiilis läpi päivän. Uskomaton vaikutus, olin jo sitä mieltä että tässä on joku vaiva tai sairaus, ikääkin kun on 43 niin kaikenlaista voi ilmetä. Olipa onni että chili virkisti minut takaisin elävien kirjoihin
Tämä vaikuttaa minulle ihan kuin joku lääkitys, vau. Valkosipuli ja chiliä tehariin ja juon herkut nautinnosta irvistellen, nam nam nam, Yleensä en syö chiliä ruoan kanssa, mutta jos syön, laitan lidlin tai santamarian jne jauheita sekä cayennea risoton, pataruokien ja lihan kanssa. Pippurisekoituksia menee ruoan sekaan myös toisinaan. Niin no, kuumat kerrosleivät tietty ovat oivia chilin kera.
Omat palot syön aina erikseen, teharin kautta tai pureskellen, fiiliksestä riippuen.
Oli kasvatuksessa muitakin hyviä lajikkeita, palaan niihin taas uudestaan kunhan elämän kiireet antavat myöden. Lemon dropin paras puoli on tietty tulisuus, mutta ei liikaa, juuri kipukynnyksen molemmin puolin tuoreena ja paahdettuna miedon kuumottava. Toinen lemon dropin hieno piirre on sen helppous ja sitkeys sekä suurehko tuotto, se sopii huolimattomalle puutarhurille, antaa anteeksi laiminlyöntejä hoidossa Hienoa on myös, että sen voi lisätä pistokkaasta, mikä nopeuttaa kummasti asioita kun tarvitaan lisää kasveja. Juurrutusaika oli aika pitkä, oliko 4-5 viikkoa kun testasin mutta kaikki 10 pistokasta teki juuret.
Syön toisinaan chiliä 3-4 palkoa kerrallaan, harvakseltaan enemmänkin. Meiltä ei kaupasta saa juuri mitään, lähin chilikauppa on 100 km päässä enkä viitsi maksaa maltaita tilaamalla, vaikka toki uskon että sieltä löytyy hintansa arvoisia tuotteita. Kunhan kerkiän, laitan about 10 tietämääni hyvää lajiketta kasvamaan ehkä ensi vuonna jo.
Tämä vaikuttaa minulle ihan kuin joku lääkitys, vau. Valkosipuli ja chiliä tehariin ja juon herkut nautinnosta irvistellen, nam nam nam, Yleensä en syö chiliä ruoan kanssa, mutta jos syön, laitan lidlin tai santamarian jne jauheita sekä cayennea risoton, pataruokien ja lihan kanssa. Pippurisekoituksia menee ruoan sekaan myös toisinaan. Niin no, kuumat kerrosleivät tietty ovat oivia chilin kera.
Omat palot syön aina erikseen, teharin kautta tai pureskellen, fiiliksestä riippuen.
Oli kasvatuksessa muitakin hyviä lajikkeita, palaan niihin taas uudestaan kunhan elämän kiireet antavat myöden. Lemon dropin paras puoli on tietty tulisuus, mutta ei liikaa, juuri kipukynnyksen molemmin puolin tuoreena ja paahdettuna miedon kuumottava. Toinen lemon dropin hieno piirre on sen helppous ja sitkeys sekä suurehko tuotto, se sopii huolimattomalle puutarhurille, antaa anteeksi laiminlyöntejä hoidossa Hienoa on myös, että sen voi lisätä pistokkaasta, mikä nopeuttaa kummasti asioita kun tarvitaan lisää kasveja. Juurrutusaika oli aika pitkä, oliko 4-5 viikkoa kun testasin mutta kaikki 10 pistokasta teki juuret.
Syön toisinaan chiliä 3-4 palkoa kerrallaan, harvakseltaan enemmänkin. Meiltä ei kaupasta saa juuri mitään, lähin chilikauppa on 100 km päässä enkä viitsi maksaa maltaita tilaamalla, vaikka toki uskon että sieltä löytyy hintansa arvoisia tuotteita. Kunhan kerkiän, laitan about 10 tietämääni hyvää lajiketta kasvamaan ehkä ensi vuonna jo.