Lainaus käyttäjältä: mattson - maaliskuu 20, 2011, 13:07:52 ip
Eisoo kö koulutus kesken Eivaan, ei kaikki tykkää...
Itse on kanssa tullut huomattua, että oikein hyperrasvainen ruoka hävittää tulisuuden melko tehokkaasti -> mättämällä lisää chiliä perään -> seuraavana päivänä monoliittiset rasvaroffit...
Pari kertaa on meinannut kana, ja keittoruoka, erityisesti kanakeitto jäädä syömättä kun onkin näennäisen pieni chilin määrä saanutkin naaman vaihtamaan väriä...
Tarkotitko siis että kanakeitto on ollut vähärasvainen ruoka ja tulisuus on sen takia tuntunut voimakkaammalta? Mahtaiskohan tuohon auttaa jos alottais sen keiton valmistamisen niin, että kattilassa kuullottelis pikku tilkassa öljyä sitä chiliä mitä käyttää. Levittyis varmaan sitä kautta tasasemmin sinne ruokaan...
Niin ja ei oo tosiaan tullut itsekään nagaa maistettua. Tilanne varmaanki korjautunee jossain vaiheessa. Tuntuu vaan noiden supertulisten chilien annostelu olevan aika hankalaa. Tulinen ruoka on jees, mutta kun pitää ajatella välillä myös muita ruokailijoita.